Σε ένα διάλειμμά από το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα, η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στο πλατώ του Πρωινό και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει ο σύντροφός της, ενώ αποκάλυψε ότι, εκτός από το πρώτο ραντεβού, δε δέχεται να πληρώνει σε κάθε έξοδό τους ο άνδρας.

«Πρέπει να είναι αποφασιστικός και να μου προσφέρει ασφάλεια. Η ασφάλεια δεν σημαίνει απαραίτητα και οικονομική άνεση. Δεν με ενδιαφέρει να ‘ναι πλούσιος, ούτε να έχει δισεκατομμύρια. Είμαι πολύ δυναμική, αυτόνομη και ανεξάρτητη οικονομικά, αλλά από την άλλη δεν θέλω να του τα πληρώνω κιόλας. Όταν έτυχε σε σχέση να είμαι εγώ οικονομικά πιο δυνατή, δημιουργήθηκε πρόβλημα. Σίγουρα θα τύχουν και περίοδοι στη ζωή σου, που ο σύντροφός σου να έχει λιγότερα χρήματα και να χρειαστεί να τον φροντίζεις και ο,τιδήποτε, αλλά αν είναι μόνιμο φαινόμενο είναι πρόβλημα. Στην Ελλάδα, πάντως, όταν θέλεις κάτι το βρίσκεις», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Όσο για την κίνηση να πληρώσει εκείνη στο πρώτο ραντεβού; «Στο πρώτο ίσως να με ενοχλήσει, αν με αφήσει να πληρώσω. Από το δεύτερο δεν το διαπραγματεύομαι καν ότι θα δώσω κι εγώ. Δεν μπορώ καθόλου με το να μην πληρώνω. Καταλαβαίνω τους άνδρες, που έχουν μια παραπάνω οικονομική άνεση και θέλουν να πληρώνουν εκείνοι για την σύντροφό τους. Έχω συνηθίσει μέχρι τώρα να πληρώνω κι εγώ. Το αντίθετο δεν το αντέχω και με καταπιέζει. Μου προκαλεί μια εξάρτηση που δεν την θέλω. Επειδή ο άλλος μπορεί να ‘ναι οικονομικά ευκατάστατος, μπορεί να θεωρήσει ότι είμαι μαζί του γι’ αυτόν τον λόγο. Επειδή, λοιπόν, κάνω δύο δουλειές και έχω την άνεση να πληρώσω και το φαγητό και τα ρούχα μου, δεν θέλω ούτε τα δώρα του άλλου, ούτε να μου πει “πάρε ψώνισε ό,τι θες”. Μου φαίνεται αστεία η κατάσταση. Δεν μπορώ να αισθάνομαι υποχρεωμένη. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα χωρίσουμε και ότι αυτό το ρούχο το έχω πάρει από αυτόν», επεσήμανε η Αθηνά Οικονομάκου και κατέληξε, αναφερόμενη στο «φαινόμενο» κυρίες από τον χώρο της showbiz να… συνηθίζουν να παντρεύονται άνδρες με γεμάτο πορτοφόλι «Ασχολούμαι με αυτά τα πρότυπα και θεωρώ ότι πρέπει να ‘μια κάπου με την καρδιά μου. Θα κοιτάξω ως τελευταίο τι δουλειά κάνει. Ό,τι νιώσω».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Φίλιππος Μιχόπουλος: Ποιος είναι ο σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου;

Η Αθηνά Οικονομάκου στο ντιβάνι του ψυχολόγου

Αποκλειστικό: Η μητέρα της Αθηνάς Οικονομάκου μιλά για την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store