Η Ασημίνα Ουστάλλι ήταν η παίκτρια που αποχώρισε στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef και με την αποχώρησή της έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

«Ευχαριστώ παρά πολύ όλους για την υποστήριξη που μου δείξατε, ένα όνειρο τελείωσε και για μένα που ήταν παρά πολύ όμορφο, που έγινε όμορφο χάρη στην αγάπη σας κ εύχομαι σε έναν έναν ξεχωριστά αγάπη κ υγεία κ να μην παρατάει ποτέ τα όνειρα του και θα σας πω και μια λέξη εσπεριδοειδή λα λα λα. Σας αγαπώ πολύ η Σιλβύ», έγραψε στην ανάρτησή της. Πού, όμως, δεν ήταν η μοναδική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ευχαριστώ παρά πολύ όλους για την υποστήριξη που μου δείξατε ,ένα όνειρο τελείωσε και για μένα που ήταν παρά πολύ όμορφο ,που έγινε όμορφο Χάρη στην αγάπη σας κ εύχομαι σε έναν έναν ξεχωριστά αγάπη κ υγεία κ να μην παράταει ποτέ τα όνειρα του και θα σας πω και μια λέξη εσπεριδοειδη λα λα λα.Σας αγαπώ πολύ η ΣΙλβυ❤️❤️❤️❤️??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asimina ustalli (@asimina_ustalli) στις

Η Ασημίνα δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης και επανήλθε με story στο Instagram για να απολογηθεί που δεν έχει προλάβει να απαντήσει σε όλους, αλλά και να δηλώσει τη συγκίνησή της για το κύμα συμπαράστασης και αγάπης.

Εξάλλου, η πρώην παίκτρια ήταν ιδιαιτέρως συμπαθής στους τηλεθεατές που την αποχαιρέτισαν με θερμά λόγια στο Twitter.

Όμως, η Ασημίνα έκανε και ένα ακόμα story στο Instagram τις πρώτες ώρες μετά την αποχώρησή της και ήταν αφιερωμένο στην καλής της φίλη, Ιωάννα Μπουρλόκα που είχε αποχωρήσει λίγες μέρες νωρίτερα από το Masterchef.