Η Ashton Kutcher αναμένεται να καταθέσει στη δίκη του serial killer, Michael Gargiulo, γνωστού και ως «Hollywood Ripper»- ο οποίος το 2001 δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του, Ashley Ellerin. 

Ο 43χρονος, Michael Gargiulo, κατηγορείται για τη δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας μόδας Ashley Ellerin, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον ηθοποιό εκείνη την περιόδο. Ο δράστης κατηγορείται επίσης για έναν ακόμη φόνο, αλλά και για αρκετές ακόμη απόπειρες δολοφονίας εναντίον γυναικών.

Ο Kutcher βρίσκεται ανάμεσα στη λίστα με τους βασικούς μάρτυρες εναντίον του Gargiulo, καθώς το βράδυ της άγριας δολοφονίας είχε προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία Ellerin και είχε επισκεφτεί το διαμέρισμά της.  Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η μαρτυρία του ηθοποιού θα μπορέσει να βοηθήσει τις Αρχές στο να ανακαλύψουν τη σειρά με την οποία διαδραματίστηκαν τα γεγονότα το βράδυ που η 22χρονη έπεσε νεκρή αφού μαχαιρώθηκε 47φορες.

Το μοιραίο βράδυ, η Ashley και η Ashton σχεδίαζαν να παραστούν σε ένα πάρτι για τα βραβεία Grammy του 2001. Στις δηλώσεις του προς τις Αρχές ο ηθοποιός ισχυρίστηκε πως προσπάθησε αρκετές φορές να επικοινωνήσει με το μοντέλο χωρίς ωστόσο να πάρει ποτέ, καμία απάντηση.

Τελικά, ο Ashton αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμά της προκειμένου να δει αν ήταν στο σπίτι της. Κατά την άφιξη του εκεί, στις 10:45 μ.μ., ο ηθοποιός χτύπησε την πόρτα χωρίς να πάρει και πάλι καμία απάντηση. Προσπάθησε να κοιτάξει μέσα από το παράθυρο οπότε και αντίκρισε κόκκινες κηλίδες στο πάτωμα- οι οποίες θεώρησε ότι ήταν κηλίδες από κρασί και γι’ αυτό έφυγε.

Δυστυχώς, η δολοφονία του 22χρονου μοντέλου έμεινε ατιμώρητη για επτά ολόκληρα χρόνια. Οι αστυνομικοί αργότερα μπόρεσαν να συνδέσουν το θάνατό της με εκείνο της 32χρονης Marias Brouno, καθώς και με την απόπειρα δολοφονίας της Michelle Murphy το 2008.

Ήταν η επίθεση εναντίον της Murphy που οδήγησε τους ερευνητές στο Gargiulo. Ευτυχώς, η Michelle μπόρεσε να ξεφύγει από τον δράστη κλωτσόντας τον, και προκαλώντας του έναν μικρό τραυματισμό.

Σύμφωνα με τον Associated Press, μέσω του The New York Times, «Ένας από τους δικηγόρους του Gargiulo είπε ότι ο δράστης, αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στις δολοφονίες και το ότι έζησε κοντά σε όλα τα θύματα, αυτό δεν τον κάνει ένοχο».