Η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ είχαν σχέση για περίπου 9 χρόνια με διάφορα διαλείμματα στο ενδιάμεσο. Κάποια στιγμή η Σάιρους έφτασε στο σημείο να τον αποκαλέσει τον έρωτα της ζωής της. Ήταν την ημέρα που παντρεύτηκαν στο σπίτι τους που κάηκε από τις φωτιές. Οι δυο τους είχαν μαζί υιοθετήσει αρκετά κατοικίδια και μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, τόνιζαν ότι θα τα φροντίζουν από κοινού.

Από εκείνο το σημείο και μετά, η Μάιλι έχει βαλθεί να αποδομήσει κάθε καλό στοιχείο στον χαρακτήρα του Λίαμ Χέμσγουορθ. Μετά τον ένα μήνα της σχέσης της με την Κέιτλιν Κάρτερ, η Σάιρους γνώρισε τον Κόντι Σίμπσον και είναι πλέον ζευγάρι. Εσχάτως μάλιστα έγραψε και τραγούδι για εκείνη ο Κόντι.

Ο Κόντι Σίμπσον έγραψε ήδη τραγούδι για τη Μάιλι Σάιρους

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και το δείχνουν αρκετά στα social media. Σε ένα τέτοιο βίντεο, σε ένα live στο Instagram για την ακρίβεια, εμφανίστηκαν μαζί και η Μάιλι Σάιρους άφησε υπονοούμενο για τον Λίαμ Χέμσγουορθ.

«Όλη μου τη ζωή νόμιζα ότι πρέπει να είμαι γκέι, γιατί νόμιζα ότι όλοι οι άντρες είναι κακοί. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι εκεί έξω που τυχαίνει να έχουν πέος. Εγώ έχω γνωρίσει μόνο έναν και βρίσκεται σε αυτό το live». Με λίγα λόγια, ο Κόντι Σίμπσον είναι ο μόνος καλός, ο Λίαμ Χέμσγουορθ που τόσα καλά έχει πει η Μάιλι Σάιρους για εκείνο στο παρελθόν, δεν είναι καθόλου καλός.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η δήλωση της Μάιλι για την σεξουαλικότητά της – μια δήλωση που την έκανε πιάνοντας τα γεννητικά της όργανα – προκάλεσε την αντίδραση πολλών από την LGBT κοινότητα. Κι η αντίδραση ανάγκασε τη Μάιλι να επανέλθει στο θέμα και να διευκρινίσει τι εννοεί. «Είπα βλακεία. Μιλούσα για κακούς άντρες, αλλά ας είμαι ξεκάθαρη. Δεν επιλέγεις τη σεξουαλικότητά σου. Είσαι αυτό που γεννήθηκες. Ήταν πάντοτε προτεραιότητά μου να προστατεύω την LGBT κοινότητα της οποίας είμαι μέλος».