Άρης Μακρής απαντά στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα για τις τελευταίες φορές που έκανε κάτι ανατρεπτικό, αστείο ή χαριτωμένο.

Tελευταία Φορά Που… 

Σε σταμάτησε θαυμάστρια στον δρόμο;

Από την αρχή της καριέρας μου ζω «εκρήξεις» θαυμασμού και το να με σταματούν θαυμάστριες στον δρόμο είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Μάλιστα, έχουν υπάρξει και κάποιες πολύ διαχυτικές, αλλά κατανοώ πως όλο αυτό γίνεται από αγάπη και δεν το παρεξηγώ!

Σε έπιασε πανικός πάνω στη σκηνή;

Θυμάμαι ένα live στη Ρόδο, όπου ο κόσμος δεν βρισκόταν σε μεγάλη απόσταση από τη σκηνή. Κάποια στιγμή, ένα χέρι… μπήκε στην τσέπη μου και μου κατέβασε το παντελόνι! Το πρόλαβα τελευταία στιγμή! (γέλια)

 Σκέφτηκες μια απίθανη δικαιολογία για να αποφύγεις να πας κάπου;

Έχει τύχει να μην έχω όρεξη να βγω για καφέ και είπα πως έχω εγκλωβιστεί στο σπίτι γιατί η πόρτα δεν ανοίγει… Αν και η δικαιολογία «έπιασε», τελικά οι φίλοι μου με ανακάλυψαν αφού ήρθαν στο σπίτι για να με βοηθήσουν να απεγκλωβιστώ!

Έπαιξες PlayStation με τους φίλους σου μέχρι το πρωί;

Πριν από έναν μήνα περίπου, τρεις φίλοι μου ήρθαν στο σπίτι, παραγγείλαμε φαγητό απέξω και αρχίσαμε να παίζουμε ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων με ερωτήσεις για τη μουσική… Δεν καταλάβαμε πότε πήγε 7.00 το πρωί!

Έμεινες χωρίς ευρώ;

Την περασμένη Παρασκευή. Ήταν βράδυ, μπλόκαρε η κάρτα μου και δεν μπορούσα να κάνω ανάληψη, με αποτέλεσμα να μείνω χωρίς χρήματα όλο το Σαββατοκύριακο. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι φίλοι!

Το νέο του single με τίτλο «της Αγάπης Roller Coaster» κυκλοφορεί από την Panik Records ενώ αυτή την περίοδο συμμετέχει στην παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» στο Vergina Theatro στη Θεσσαλονίκη.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Έθνος.