Με άγριες διαθέσεις – σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα- πήγε σήμερα το απόγευμα, στην τηλεοπτική παρέα του Alpha, ο Άρης Καβατζίκης. Ο ίδιος είχε να πει και μια φαρμακερή ατάκα για πολλούς εκπροσώπους της εγχώριας show biz, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις που αυτές θα προκαλέσουν.

Δείτε εδώ, Γιώργος Λιάγκας: «Μου φαίνεται λίγο αστείο που ο Ιωάννου αποκαλεί τη Γερμανού κοπέλα του»

Για την σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου, δήλωσε: «Παιδιά, εγώ θα το πω. Εμένα αυτή η ιστορία από την αρχή μου έκανε λίγο –δεν είμαι κακός- κωμωδία. Δηλαδή όταν μια σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας, τη βγάζεις τόσο εύκολα προς τα έξω, αρχίζουν μετά τα φιλιά και τα παπαράτσι αλλά όταν θες να προστατέψεις κάτι το προστατεύεις. Μέσα από αυτή τη σχέση έχει προβληθεί ένας άνθρωπος, δίνει συνεντεύξεις και από ότι καταλαβαίνω η Ναταλία έχει αρχίσει και αποτραβιέται. Εμένα όλο αυτό μου φάνηκε από την αρχή σαν μια φάρσα. Μπορεί να της καλύπτει έναν σημαντικό τομέα και αυτό το έβγαλε προς τα έξω».

Διαβάστε εδώ: Η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάστρια του Just the Two of Us

Για την Κατερίνα Στικούδη και την «κόντρα» της με την Κλέλια Πανταζή τόνισε: «Επειδή θεωρώ τον εαυτό μου φυσιογνωμιστή και φατσοκόφτη, θεώρησα την Κλέλια Πανταζή από την αρχή “Κινούμενο έγκλημα”. Είναι αυτό που σου πλασάρω ότι είμαι γλυκούλα, αλλά λόγω του αθλητισμού και της προηγούμενες ιδιότητάς της μου έβγαζε ένα ανταγωνιστικό πλάσμα. Από την άλλη την Κατερίνα Στικούδη την είχα πολύ πιο cool, σιγά τη Μαρινέλλα μωρέ. Η Κλέλια όταν είπε για το Στικούδη team, αναφερόταν στο make up και τα μαλλιά».