Η Αριάνα Γκράντε  δύο χρόνια μετά τη βομβιστική επίθεση κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Μάντσεστερ όπου έχασαν 22 άνθρωποι τη ζωή τους.

Η 26χρονη τραγουδίστρια ήταν το κεντρικό act στο Pride του Μάντσεστερ που έγινε εχθές και παραδέχτηκε πως ήταν αρκετά αγχωμένη όταν ανέβηκε στη σκηνή.

Το κοινό υποδέχθηκε τη Γκράντε με πολλά χειροκροτήματα και επευφημίες κάτι που την έκανε να συγκινηθεί ιδιαίτερα «Αγαπώ το Μάντσεστερ τόσο πολύ, σας ευχαριστώ πολύ που με δεχθήκατε ξανά. Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι εδώ μαζί σας, σημαίνει τα πάντα για εμένα. Με συγχωρείτε είμαι τόσο αγχωμένη, είχα τόσα πολλά να πω όμως με έχουν κατακλύσει τα συναισθήματα οπότε σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ τόσο πολύ.»

Η 26χρονη ξεκίνησε το show της με το τραγούδι “No Tears Left To Cry ”, το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε μετά τη θανατηφόρα επίθεση. Στη συνέχεια τραγούδησε πολλές από τις επιτυχίες της όπως και το “One Last Time”, το single που κυκλοφόρησε για φιλανθρωπικό σκοπό μετά την τρομοκρατική επίθεση και κατάφερε να φτάσει στο νούμερο 2 του UK Singles Chart.