Η χώρα μας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Eurovision για πρώτη φορά στην ιστορία της με τη συμμετοχή των Argo και το Utopian Land. Το συγκεκριμένο γεγονός φαίνεται πως προκάλεσε αίσθηση σε πολλούς και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως τόσο στα social media, όσο και στις σημερινές εκπομπές.

Μετά τον αποκλεισμό λοιπόν, τα μέλη του συγκροτήματος θα έδιναν και τις απαραίτητες συνεντεύξεις. Τα πρώτα λόγια τους φαίνεται πως ήταν στην εκπομπή Tatiana Live, μέσω Skype. «Ήταν πολύ ανθρώπινο να στεναχωρηθούμε, αλλά είναι ένας διαγωνισμός. Είναι μοναδική εμπειρία και μόνο αυτοί που θα ανέβουν στην σκηνή θα μπορέσουν να το ζήσουν», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, αναλυτικά τις δηλώσεις τους.

Νωρίτερα είχε προκύψει θέμα με τους Argo, καθώς όπως φαίνεται δεν είχαν αποδεχτεί να μιλήσουν στα μέσα για τον αποκλεισμό.

Στην εκπομπή Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως παρότι είχαν κλείσει συνέντευξη η ψυχολογία τους ήταν τέτοια που δεν τους το επέτρεπε. Αντίστοιχα συνέβη και με την προγραμματισμένη συνέντευξη στην ΕΡΤ στις 10 παρά τέταρτο, που ούτε αυτή δώθηκε.

Από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή μίλησε για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, λέγοντας πως «δεν μπορείς όταν αντιπροσωπεύεις μία χώρα, να μην βγεις μετά. Δεν έχεις λόγο να μη βγεις».