Η Νατάσσα Μποφίλιου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Χρήστο Κορτσέλη, πριν λίγες ημέρες. Ο γάμος τους μάλιστα έγινε αντικείμενο συζήτησης καθώς άλλαξε μέρος τέλεσης του μυστηρίου τελευταία στιγμή.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου έφταναν τους 400. Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα του Down Town δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες δεν βρέθηκαν στο μυστήριο. Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το Γιάννη Χαρούλης!

Οι δύο καλλιτέχνες θεωρούνται κατά πολλούς αγαπημένο φίλοι της Νατάσσας. Ωστόσο όσοι γνωρίζουν καλά τους τραγουδιστές, ξέρουν πως δεν πρόκειται για αχώριστους φίλους.

Μάλιστα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε πρόσφατη συνέντευξη της στο ίδιο περιοδικό είχε δηλώσει για τη Νατάσσα Μποφίλιου: «Ίσως έχουμε παραμείνει φίλες γιατί δεν βλέπουμε ότι μοιάζουμε. Εκτιμούμε πολύ η μία την άλλη, αλλά έχουμε διαφορετικές επιλογές ζωής. Ακριβώς όπως εγώ την αποδέχομαι ως φίλη μου, ενώ μπορεί να της αρέσει για παράδειγμα το τρέξιμο και εμένα η ξάπλα στον καναπέ, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αποδεχόμαστε καλλιτεχνικά η μία την άλλη. Υπάρχει συναγωνισμός μεταξύ μας και όχι ανταγωνισμός».