Ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Δήμαρχος της καρδιάς μας, ο Δήμαρχος Στυλίδας μίλησε στο Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για τα επερχόμενα σχέδιά του, το μόνο πράγμα για το οποίο έχει μετανιώσει στη ζωή του, τις εκλογές αλλά και για το νέο έρωτα του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Ο 52χρονος αποκάλυψε στην κάμερα πως σε 8 χρόνια θέλει να πάει να μονάσει καθώς και ότι το μόνο για το οποίο έχει μετανιώσει στη ζωή του είναι που χώρισε με την πρώην γυναίκα του, τη Μαρία και δεν έκανε ακόμα ένα παιδί.

Ο Απόστολος ο οποίο θα κατέβει στις εκλογές του Μαΐου για περιφερειάρχης, σε 25 δήμους, ξεκαθαρίζει πως την περιβόητη δήλωση για το «ψάρι» την έκανε ως μια πατρική δήλωση και όχι για να κερδίσει ψηφοφόρους.

Ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε, επίσης, τη νέα ζωή του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και τη σχέση του με τη Νατάσσα Καλογρίδη, λέγοντας: «Εγώ έχω κάνει πολύ παρέα με τον Αλέξανδρο, αγαπούσα πολύ και τη Ζωή και τον Αλέξανδρο. Τώρα καταλαβαίνω πως βρέθηκε σε μια αδυναμία, έχασε τη Ζωή… έπρεπε από κάπου να πιαστεί».

Δείτε τη συνέντευξη