Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στο The 2night Show χθες βράδυ και έδωσε κυριολεκτικά το δικό του… σόου. Λίγο μετά την είσοδό του στο πλατό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απέδειξε πως αποδέχεται την πρόκλησή του και πήγε να ντυθεί… γλάστρα!

Εκείνη την ώρα λοιπόν ο Νίκος πήρε τα ηνία της εκπομπής και ξεκίνησε από τη θέση του παρουσιαστή να μιλά.

«Θέλω μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 να ευχαριστήσω το Open που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να κάνω αυτή την εκπομπή φέτος. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του ΑΝΤ1 που μου δώσατε την ευκαιρία να φύγω και να βρεθώ στο Open. Να είστε καλά!», είπε με το μοναδικό του χιούμορ.

Στη συνέχεια έκανε την πρόκλησή του στον αέρα του The 2night Show! Συγκεκριμένα προκάλεσε το συγκρότημα της εκπομπής, Croque Madame, να βρεθούν στο «Για την Παρέα» και να παίξουν με τους Alcatrash!

Λίγο μετά την απολαυστική είσοδο του Γρηγόρη ντυμένου γλάστρα, ξεκίνησε η συζήτηση μεταξύ τους. Όταν ρωτήθηκε για όσα είπε νωρίτερα περί σταθμών, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε:

«Αν με είχε κρατήσει ο ΑΝΤ1 δεν θα είχα αυτή την ευκαιρία (σ.σ. να πάω στο Open). Να τους ευχαριστήσω! Ουδέν κακόν… Έτσι έγινε φέτος. Ήταν πολύ ιδιαίτερη χρονιά με τις συγκυρίες…»