Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, το Lucky Room έρχεται να «ταράξει τα νερά», να μοιράσει λεφτά και να δοκιμάσει τις οικογενειακές σχέσεις on air.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολύ χαρούμενος με την παρουσίαση του παιχνιδιού, καθώς στο εξωτερικό είναι εξαιρετικά δημοφιλές και έχει μεγάλο σασπένς, και ανυπομονεί να βρεθεί στο πλατό με τους διαγωνιζόμενους.

Η μόνη «εκκρεμότητα» είναι το κορίτσι που θα βρίσκεται backstage, θα μιλάει με τις οικογένειες και τους φίλους των συμμετεχόντων, και θα ενισχύει την ψυχολογία τους, όσο εκείνοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν το μεγαλύτερο ποσό για τον αγαπημένο τους παίκτη, που θα βρίσκεται σε διαγωνιστική διαδικασία, χωρίς όμως να μπορούν να έχουν μαζί του επαφή.

Τα δοκιμαστικά για τα backstage θα γίνουν την Πέμπτη και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com το ρόλο της γυναίκας που θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργο Λιάγκα στο Lucky Room θα διεκδικήσουν οι: Νικολέττα Ράλλη, Σάσα Σταμάτη, Ιλένια Ουίλιαμς, Μαρία Λουίζα Βούρου, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Αποστολία Ζώη, Ελένη Καρποντίνη, Μαρία Ένεζλη και Άννα Μαρία Βελλή.

kolaz-lucky-room-600x400

Εσείς ποια θα θέλατε να δείτε στο τυχερό δωμάτιο;

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.