Η είδηση πως ο Τζώνη Καλημέρης αποχώρησε από τον Alpha, έσκασε σαν βόμβα τις τελευταίες ώρες στα blogs. Τα περισσότερα μάλιστα από αυτά έκαναν λόγο για τις κακές σχέσεις του με την διοίκηση του καναλιού.

Αυτό όμως δεν έχει την παραμικρή δόση αλήθειας, γιατί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, ο ίδιος θέλει να αφοσιωθεί το επόμενο διάστημα στη μεγάλη του αγάπη, τις θεατρικές παραγωγές.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε η χρονική αυτή στιγμή που επέλεξε να το κάνει, μιας και ο Alpha, πρωταγωνιστεί στον πίνακα με τις υψηλότερες θεαματικότητες, γιατί προσφέρει καθημερινά διάφορα προγράμματα που έχουν αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Τζώνη Καλημέρης θα λείψει για λίγους μήνες, όμως θα γυρίσει πάλι, γιατί και οι σχέσεις του με το κανάλι είναι πολύ καλές και γιατί όπως είναι γνωστό δεν μπορεί να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την μικρή οθόνη.

Να σας ενημερώσουμε πως αυτό το διάστημα συνεργάζεται με τον Τάσο Παπανδρέου –είναι πολύ γνωστός στα θεατρικά πράγματα- και παρέα τρέχουν τέσσερα projects, στα παρακάτω θέατρα: Γκλόρια, Αποθήκη, Κιβωτός και Πειραιώς 131.

Το Peoplegreece.com του εύχεται καλή επιτυχία στο νέο επαγγελματικό του βήμα και τον περιμένουμε σύντομα και πάλι στην τηλεόραση!

Διαβάστε ακόμα:

Όλα Παίζουν: Η πραγματική αιτία της αποχώρησης της Κατερίνας Καινούργιου από την εκπομπή

Demy: «Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρησή μου»

Τζώνη Καλημέρης: «Η Δούκισσα δεν έχει γίνει ακόμα Ζέτα, αλλά θα γίνει, προς τα εκεί πάει»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store