Η Κατερίνα Καινούργιου με τη νέα της ομάδα ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμη να προβεί σε μεγάλες αλλαγές και να αντιμετωπίσει τη ζωή της με τόλμη, χαμόγελα και αισιοδοξία.

Η ζωή της Κατερίνας τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει άρδην και σίγουρα προς το καλύτερο. Μπαίνει στη ζώνη του ανταγωνισμού των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών αφού θα ηγείται του πρωινού του σταθμού, άρα γίνεται «κεντρικιά» και σε πρωινό, έχει μια νέα σχέση στη ζωή της που όπως δείχνει είναι σοβαρή, με τον οικονομολόγο Νάσο Αναστόπουλο, έβγαλε τα extensions και έκοψε – επιτέλους – τα μαλλιά της ένα ωραίο μακρύ καρέ και ανήκει σε ένα κανάλι που αλλάζει. Το Epsilon που από τη νέα σεζόν μπαίνει πολύ δυναμικά στο τηλεοπτικό ρινγκ αλλάζει περιεχόμενο, στρατηγική και όνομα. Το Epsilon φεύγει το Open έρχεται.

Ας επιστρέψουμε όμως στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, η εκπομπή θα λέγεται «Ευτυχείτε».

Ένα όνομα που παραπέμπει σε χαρά, αισιοδοξία, προτροπή για το καλύτερο. Η ομάδας της Κατερίνας Καινούργιου αποτελείται από τους Βίκυ Παγιατάκη, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, Παναγιώτη Ραφαηλίδη, Γιώργο Τσιούλη, Dj Pitsi.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, μαζί με το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του σταθμού.

Πώς σας φαίνεται το όνομα της εκπομπής;