Η βραβευμένη με Όσκαρ, Sandra Bullock αποκαλύπτει για πρώτη φορά, αποκλειστικά στο People, την υιοθεσία της κόρης της, Laila. Το 3,5 ετών κοριτσάκι, είναι το δεύτερο παιδί που υιοθετεί η κορυφαία ηθοποιός, μετά τον 5 ετών Louis, που είχε υιοθετήσει το 2010.

Το κορίτσι είναι από τη Λουιζιάνα και βρισκόταν σε πρόγραμμα αναδοχής. «Όταν κοιτάζω τη Laila, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα έπρεπε να βρίσκεται εδώ. Οφείλω να παραδεχτώ, πως τα κατάλληλα παιδιά, ήρθαν σε εμένα την κατάλληλη στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.

Η διαδικασία επέκτασης της οικογένειάς της, ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, με τον μικρό Louis να βοηθά σημαντικά στη διαδικασία. Τα δύο αδέρφια από τη στιγμή που γνωρίστηκαν έχουν γίνει αχώριστα, ενώ όπως επισημαίνει η Sandra Bullock, όταν πρωτοέφερε τη μικρή Laila στο σπίτι, χρειάστηκε υπομονή και ιδιαίτερο καθησυχασμό.

«Γνώριζα πως φοβόταν και αυτό που ήθελα να καταλάβει, ήταν πως εγώ και ο Louis δεν θα πηγαίναμε πουθενά», εξηγεί στο People. Αναφορικά μάλιστα, με την προσοχή που χρειάζεται η συγκεκριμένη διαδικασία, την παρομοίασε με «πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων».