Παρά τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, που συμβαίνουν τον τελευταίο μήνα στη χώρα μας, πολλά διάσημα ονόματα από το εξωτερικό «ψηφίζουν» Ελλάδα, διαφημίζοντάς την με τον καλύτερο τρόπο.

Μία από αυτούς είναι και η Madonna, η οποία κατά καιρούς έχει ταξιδέψει πολλές φορές στη χώρα μας κι έχει δηλώσει ενθουσιασμένη με τις φυσικές της ομορφιές. Προτιμά το Ιόνιο, αφού και τις προηγούμενες φορές που ήρθε αν και είχε την ευκαιρία να κάνει μίνι κρουαζιέρες σε όλα σχεδόν τα ελληνικά νησιά, εκείνη πάντα επέλεγε την Ιθάκη για τη διαμονή της. Το «μικρόβιο» για τη χώρα μας, λοιπόν, φαίνεται να το… πέρασε και στην κόρη της, Lourdes Leon, η οποία, ωστόσο, προτίμησε την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα τα Χανιά για τις ξέγνοιαστες στιγμές της.

Η 19χρονη έδωσε κάτω από άκρα μυστικότητα το «παρών» στο πάρτι για τα δύο χρόνια λειτουργίας του «Cabana Mare», ενός από τα πιο γνωστά beach club των Χανίων, όπου έπαιξε μουσική ο dj Βασίλης Τσιλιχρήστος.

Ελάχιστοι από τους θαμώνες του μαγαζιού την αναγνώρισαν και μάλιστα ένας από αυτούς της ζήτησε και μια φωτογραφία. Εκείνη, χωρίς ίχνος σνομπισμού, δέχτηκε και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό.

 Μετά από θερμή παράκληση της Lourdes η φωτογραφία αφαιρέθηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Madonna: Η κόρη της με grannyhair δεν θυμίζει σε τίποτα την βασίλισσα της ποπ

Pink Alert: Και η Madonna έβαψε τα μαλλιά της ροζ!

Madonna: Δείτε πως «κατέστρεψε» την πόζα της Adriana Lima στο Met Gala

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store