Είναι πολλοί οι stars που επιλέγουν τα νησιά της χώρας μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μέχρι στιγμής έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα, ονόματα γνωστά ανά τον κόσμο, όπως η Lindsay Lohan, ο Leonardo DiCaprio, η Nicole Scherzinger και άλλοι πολλοί.

Η Kate Moss, είναι άλλη μια σταρ που απολαμβάνει τις υπέροχες παραλίες και τον ήλιο της χώρας μας. Όπως ήδη σας είχαμε γράψει, το top model βρέθηκε στον Ισθμό της Κορίνθου.  Η Moss, εθεάθη έχοντας στην παρέα της τη Δούκισσα του York, Sarah Ferguson, τον καλό της, Κόμη Nikolai von Bismarck και το μεγιστάνα του Hong Kong, Sir David Tang με την οικογένειά του.

Όπως όλα δείχνουν, δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει την Ελλάδα σύντομα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το μοντέλο βρίσκεται στις Σπέτσες, όπου και απολαμβάνει τις βόλτες της και τα ψώνια της σε διάφορα μαγαζιά του νησιού.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο νησί με το γιοτ του Ιταλού σχεδιαστή Valentino, εμείς την εντοπίσαμε σε πολύ γνωστό μαγαζί.  Γνωστή για το απαράμιλλο στυλ της, έκανε τις αγορές της στο Katerina’s Boutique στις Σπέτσες.

Ιδιαίτερα χαλαρή, χωρίς μακιγιάζ έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη και προσιτή.

Δείτε την φωτογραφία:

moss