Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς περιμένουν το τέταρτό τους παιδί και μάλιστα η εγκυμοσύνη είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει 3 παιδιά και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη κι ευτυχισμένη οικογένεια. Στις 2 Νοεμβρίου 2008, ήρθε στον κόσμο η πρώτη κόρη του ζευγαριού, η Αναστασία, στις 15 Οκτωβρίου 2011 γεννήθηκε ο Αλέξανδρος ενώ στις 3 Ιανουαρίου 2013, δύο μέρες πριν από τα γενέθλια του μπαμπά της, γεννήθηκε η δεύτερη κόρη του Σάκη και της Κάτιας, η Αριάδνη!

“Πριν κάνω παιδιά, έλεγα πως, αν έρθει η ώρα να κάνω –γιατί δεν ήταν και στόχος–, θέλω να τα μεγαλώσω εγώ. Ήθελα το παιδί μου να το πιάσω εγώ, να το δημιουργήσω, τότε έτσι το είχα στο μυαλό μου. Όταν ήρθε βέβαια το παιδί, ήταν μεγάλη έκπληξη! Και τεράστια αλλαγή στη συνέχεια”, δήλωνε στο People πριν από ένα χρόνο περίπου η Κάτια Ζυγούλη, ενώ παραδεχόταν πως δεν αποκλείει την πιθανότητα να κάνουν κι άλλο παιδί, τονίζοντας πως ο Σάκης είναι ένας υπέροχος μπαμπάς. «Το σκέφτομαι ένα ακόμα παιδί. Για την ακρίβεια, η μία Κάτια το σκέφτεται θετικά και η άλλη Κάτια λέει «πάρε μια ανάσα, καλά είσαι με τα τρία». Αλλά κάθε παιδί είναι μια νέα ιστορία, μια νέα σχέση, μια μαγεία. Μια υπέροχη έκπληξη!», εξηγούσε. Η στιγμή, λοιπόν, αυτή ήρθε.

Το τέταρτο παιδί του ζευγαριού έρχεται να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και να χαρίσει περισσότερα χαμόγελα στο σπίτι τους.

Με το καλό!