Η Σίσσυ Χρηστίδου έρχεται με τη νέα της ομάδα για να κάνει τα Σαββατοκύριακά μας πιο όμορφα μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.

Όπως η ίδια η παρουσιάστρια αποκάλυψε, μέσω μιας της ανάρτηση, η νέα της ομάδα αποτελείται από τους Παύλο Σταματόπουλο, Ελένη Βουλγαράκη και Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει τηλεοπτικό come back με μια ψυχαγωγική εκπομπή που θα προβάλλεται το πρωί του Σάββατου και της Κυριακής με προγραμματισμένη πρεμιέρα το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.

Ποιος όμως θα είναι ο τίτλος της εκπομπής; Σύμφωνα με αποκλειστικές φωτογραφίες του Peoplegreece.com, ο τίτλος της εκπομπής θα είναι «Σαν τα ΣΚ δεν έχει»!

Όπως είναι γνωστό η Σίσσυ Χρηστίδου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και λατρεύει τόσο την πόλη της όσο και τη Χαλκιδική. Η παρουσιάστρια μάλιστα χρησιμοποιεί πολύ συχνά την έκφραση «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει», μπορούμε να πούμε πως κατά μια έννοια η συγκεκριμένη ατάκα την χαρακτηρίζει.

Οι ιθύνοντες του Epsilon φαίνεται πως θέλησαν να τροποποιήσουν λίγο τη συγκεκριμένη φράση και να την μετατρέψουν στον τίτλο της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου.

Δεν ξέρουμε πως σας φαίνεται ως τίτλος εκπομπής αλλά η αλήθεια είναι πως … σαν τα Σαββατοκύριακα δεν έχει!