Απολαυστικά στιγμιότυπα σήμερα στο Happy Day, λίγο πριν κλείσει η ζωντανή σύνδεση με τον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha.

«Μεσ’τη νύχτα ψάχνω να βρω πληροφορίες για τη Χίο. Λέω να τις δώσετε στο ρεπόρτερ, τον Αλέξη Κουβέλη και ψάχνω να βρω το τηλέφωνό του», αφηγήθηκε ο Δήμος Βερύκιος και εξήγησε πως στη συνέχεια ζήτησε τον αριθμό από το συνάδελφο και συμπαρουσιαστή του στο ραδιόφωνο του Alpha.

Ο Σπύρος Λάμπρου όμως του το έστειλε κατά λάθος τον αριθμό σε δύο δόσεις, με τον Δήμο Βερύκιο να του λέει πως θα το στείλει στη Λώρη! Η γυναίκα από την Αμερική που βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Κοντομηνά στην τελευταία δημόσια εμφάνιση, απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα με το δημοσιογράφο στο χθεσινό Happy Day να μιλάει για αυτή και να λέει με νόημα για τον πρόεδρο του σταθμού: «Όποιος γυρίζει και μυρίζει έχει και τα τυχερά του».

«Αν είναι για τη Λώρη, θα στο στείλω να μην τραβάς το ζόρι», έστειλε ο Σπύρος Λάμπρου με χιούμορ το συγκεκριμένο στίχο στο Δήμο Βερύκιο. Ο τελευταίος όμως αποφάσισε να τα προωθήσει στην γοητευτική γυναίκα από την Αμερική.

Οι στίχοι του Σπύρου Λάμπρου λοιπόν συνεχίστηκαν: «Πες στη γλυκιά μας Λώρη πως έχω μία κόρη και πως παρά τη glory με σκίζουνε οι φόροι. Για αυτό γλυκιά μας Λώρη, που είσαι τόσο pretty πες μία καλή κουβέντα όπως η θεία Κίττυ (η αδερφή του Δημήτρη Κοντομηνά) και δεν θα ανοίξει μύτη».

Ο Δήμος Βερύκιος προωθούσε τα μηνύματα στον πρόεδρο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή. Το καλύτερο όμως το κρατούσαν για το τέλος. Ο Σπύρος Λάμπρου έκλεισε, στέλνοντας μία φωτογραφία του ίδιου με τον μικρό  γιο του να στέλνει ένα φιλί. Η απάντηση όμως που πήρε από την ίδια τη Λώρη ήταν απίστευτη, καθώς του έστειλε μία αντίστοιχη selfie με τον πρόεδρο του σταθμού!

dimitris-kontominas-lori

Δείτε τα ντοκουμέντα στο βίντεο που ακολουθεί.