Από τη Γωγώ Τσίντζα,

Ο Δημήτρης Σταρόβας, τον οποίο έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μέσα από τους δέκτες μας στη τηλεοπτική στέγη του Ant1 , παραχώρησε μια συνέντευξη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου».

Ο δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει αν έχει βρεθεί σε συζητήσεις με τον Αντώνη Κανάκη– υπεύθυνο πλέον της prime time ζώνης του σταθμού- με τον οποίο φαίνεται να έχουν πολύ καλή σχέση καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρώτος έχει βρεθεί ως καλεσμένος στην εκπομπή του δεύτερου.

Ο Δημήτρης Σταρόβας απαντώντας στην ερώτηση ανέφερε ότι: «Δεν είμαι ταγμένος πουθενά. Στον ΑΝΤ1 έχουμε μια συνεργασία 4-5 χρόνια και είμαι μια χαρά μέχρι στιγμής. Δεν έχω κάνει επαγγελματικό ραντεβού με τον Αντώνη Κανάκη» ενώ ταυτόχρονα προέβη και στην εξής αποκάλυψη «Πριν από καμιά διετία είχαμε κάνει μια συζήτηση και παραλίγο να πήγαινα και εγώ στο Ράδιο Αρβύλα και δεν έγινε, πριν 2-3 χρόνια». Όσο για το λόγο που δεν προέκυψε η συνεργασία; «Δεν έγινε γιατί ζήτησα 1 εκατομμύριο και μου έδιναν 800 χιλιάρικα και δεν τα βρήκαμε», είπε με το γνωστό του χιούμορ ο καλλιτέχνης.

Η αλήθεια είναι πως θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να βλέπαμε μια συνεργασία μεταξύ των δύο αντρών αφού οι απόψεις και το χιούμορ τους είναι στο ίδιο μήκος κύματος.