Η κόρη της Ευγενίας και του Θεόδωρου Μανωλίδη, Θεοδώρα- Ολυμπία, είναι αδιαμφισβήτητα ένα πολύ ωραίο κορίτσι. Πριν κάποια χρόνια, μια κοινή εμφάνιση μαμάς και κόρης και κάποια παπαρατσικά στιγμιότυπα που ακολούθησαν με τις δυο τους να ψωνίζουν στα μαγαζιά «πυροδότησαν» δεκάδες δημοσιεύματα που μιλούσαν για την καλλονή κόρη της μαέστρου.

Φαίνεται όμως πως και η ίδια η Θεοδώρα (η οποία τόσο από τον ζωγράφο πατέρα της, όσο και από την μουσικό μητέρα της έχει καλλιτεχνική φλέβα) πιστεύει στον εαυτό της. Η 16χρονη θέλει να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος (στο παρελθόν η μητέρα της είχε πει πως τη Θεοδώρα τη γοητεύει ο χώρος της υποκριτικής), αλλά και με το modeling, έστω και ως χόμπι.

Όπως διαπίστωσε το peoplegreece.com το όνομα της όμορφης 16χρονης καθώς και όλα της τα στοιχεία (σ.σ.  ύψος, ηλικία, χρώμα ματιών και εθνικότητα) είναι καταχωρημένα στο modelmanagement. Πρόκειται για ένα μεγάλο διαδικτυακό πρακτορείο διεθνούς φήμης όπου κάνουν εγγραφή μοντέλα, ηθοποιοί, φωτογράφοι, στιλίστες κοκ, καταθέτοντας βιογραφικό και φωτογραφίες, με στόχο κάποιος ατζέντης να τους εντοπίσει και να αξιοποιήσει το ταλέντο τους.

manolidou

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το portofolio της Θεοδώρας Μανωλίδου η οποία ομολογουμένως αξίζει να αναζητά την τύχη της στο χώρο της μόδας.

theodora manolidou  (11)

theodora manolidou  (10)

theodora manolidou  (8)

theodora manolidou  (9)
theodora manolidou  (7)

theodora manolidou  (6)

theodora manolidou  (3)

theodora manolidou  (5)

theodora manolidou  (2)

Να σημειώσουμε εδώ πως η Θεοδώρα μοιάζει πολύ στη μητέρα της, Ευγενία Μανωλίδου, η οποία αν και αυστηρή μαμά, είναι πάντα υποστηρικτική με τις αποφάσεις των παιδιών της.

Διαβάστε επίσης:

Η μυστική βάφτιση του Γεωργιάδη junior και το εντυπωσιακό look της Ευγενίας Μανωλίδου

Mama’s rules: Η Ευγενία Μανωλίδου δε θέλει η κόρη της να προκαλεί

Ευγενία Μανωλίδου: Με τον πρώην σύζυγό της σε εκδήλωση

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store