Χθες ήταν η μεγάλη παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Star Wars: The Last Jedi και εκατομμύρια κόσμου επισκέφθηκε τις κινηματογραφικές αίθουσες για να απολαύσει την 8η ταινία.

Ο Mark Hamill κάνει την επανεμφάνισή του μετά από χρόνια ως Luke Skywalker και η φρενίτιδα με τον πρωταγωνιστή δεν έχει σταματήσει. Η μεγάλη απούσα από την πρεμιέρα ήταν σίγουρα η Carrie Fisher, η οποία έφυγε πέρσι ξαφνικά από τη ζωή.

Για την συμπρωταγωνίστριά του που ενσαρκώνει και σε αυτή την ταινία την Πριγκίπισσα Leia μίλησε στην τελευταία του συνέντευξη.

Ο ηθοποιός λοιπόν αποκάλυψε μία ανέκδοτη ιστορία. «Υπήρχε έλξη ανάμεσα στην Carrie κι εμένα όμως γνώριζα από προηγούμενες δουλειές ότι θα ήταν κακή ιδέα να μπλεχτώ με κάποιον από τη δουλειά. Ωστόσο βρίσκαμε προσχήματα. Θυμάμαι μία φορά -που σίγουρα είχε εμπλακεί αλκοόλ- μιλούσαμε για τεχνικές φιλιού. Της είπα: «Πιστεύω ότι φιλάω αρκετά καλά. Μου αρέσει να αφήνω την γυναίκα να έρχεται σε εμένα». Εκείνη μου απάντησε: «Τι εννοείς;». Το επόμενο που θυμάμαι είναι να φιλιόμασταν ασταμάτητα σαν έφηβοι!».