Δύσκολες ώρες φαίνεται πως διανύει γνωστή τραγουδίστρια της διεθνούς μουσικής σκηνής, αφού χρειάστηκε να πάει σε κέντρο ψυχικής υγείας. Ο λόγος δεν γίνεται παρά για την Michelle Williams, που εξομολογήθηκε μέσω των social media το θέμα υγείας που την βασανίζει. Η star που έγινε διάσημη μέσα από τη συμμετοχή της στο συγκρότημα Destiny’s Child, μαζί με την Beyoncé, εκμυστηρεύτηκε την ανάγκη στην οποία βρίσκεται για υποστήριξη εξειδικευμένων ιατρών με μία ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Συγκεκριμένα, όπως και πολλοί συνάνθρωποί μας, υποφέρει από την κοινωνική μάστιγα της κατάθλιψης.

Στην εν λόγω φωτογραφία έγραψε: «Επί χρόνια έχω αφιερωθεί στην ενημέρωση για θέματα ψυχικής υγείας και στην ενδυνάμωση των ανθρώπων ώστε να αναγνωρίζουν πότε χρειάζονται βοήθεια, υποστήριξη και συμβουλές από εκείνους που αγαπούν και νοιάζονται να είναι καλά. Πρόσφατα άκουσα κι εγώ τις ίδιες συμβουλές που έχω δώσει σε χιλιάδες σε όλο τον κόσμο και ζήτησα βοήθεια από μια υπέροχη ομάδα επαγγελματιών υγείας.

Σήμερα περήφανη, χαρούμενη και υγιής δίνω το «παρών» ως κάποια που πάντα που θα δίνει το παράδειγμα ως ακούραστη υποστηρικτής για την καλυτέρευση εκείνων που βρίσκονται σε ανάγκη. Αν αλλάξεις τη σκέψη σου, μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου».