Η χθεσινή συνάντηση Νίκου Μουτσινά και Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «Για την Παρέα», ήταν πραγματικά μοναδική. Οι δύο τους εξακολουθούν να έχουν μοναδική χημεία μεταξύ τους, γεγονός που ήταν εμφανές και για όσο βρέθηκαν μαζί στο πλατό.

Η συνύπαρξή τους στον Όμορφο Κόσμο στο Mega έχει μείνει αξέχαστη. Για εκείνη την περίοδο λοιπόν έγινε μία απολαυστική αποκάλυψη δια στόματος Κατερίνας Καινούργιου!

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκποπμπή της, «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε σε έναν άγνωστο τσακωμό ανάμεσά τους. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε:

«Εγώ θυμάμαι έναν τσακωμό τους, ήμασταν στο καζίνο στο Λουτράκι με την εκπομπή που έκαναν στο Mega και εγώ ήμουν στην δημοσιογραφική ομάδα. Είχαμε ένα θέμα με σκυλιά και εγώ ήμουν μαζί με την αρχισυντάκτρια στο control, κάτι λέει ο Γρηγόρης «Δεν θα μπει εδώ ο Νίκος, πάω εγώ μόνος μου». Τσαντίζεται ο Νίκος και πάει στο δωμάτιο και βάζει Μενεγάκη.

Η αρχισυντάκτρια μου λέει να πάω στον Νίκο και να τον πείσω να κατέβει κάτω. Ανεβαίνω στο δωμάτιο, χτυπάω την πόρτα του Νίκου μπαίνω μέσα και ο Νίκος έβλεπε Μενεγάκη που ήταν απέναντι.

Μετά από λίγη ώρα έρχεται ο Γρηγόρης χτυπάει την πόρτα και του λέει να ανοίξει, ο Μουτσινάς φωνάζει «ΟΧΙ», με τα πολλά εγώ έφυγα, αυτοί μίλησαν τα βρήκαν και μετά από λίγο κατέβηκαν αγκαλιασμένοι και συνέχισαν την εκπομπή».