Το Master Chef συνεχίζεται για ακόμα μια φορά με μεγάλη επιτυχία στο Star Channel. Το reality μαγειρικής έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών και όλοι περιμένουν τον επόμενο Master Chef.

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου, παίκτης από την προηγούμενη σεζόν, που απασχόλησε με το χαρακτήρα του τα Μέσα, για ακόμα μια φορά μιλάει για το παιχνίδι και δίνει φως στο…. παρασκήνιο.

Σε συνέντευξή του στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό ο Τζώρτζης «άδειασε» την παραγωγή κάνοντας λόγο για προστασία παικτών και για μεροληπτική συμπεριφορά. «Μπαίνοντας στο παιχνίδι υπήρχαν κάποιοι κανονισμοί. Δηλαδή το ότι αν πέσει ένα πιάτο ενός παίχτη και σπάσει δεν ξανά γίνεται το γύρισμα. Σε έναν παίχτη η παραγωγή το άφησε αυτό και ξανά μαγείρεψε. Του έπεσε το πιάτο 5 λεπτά πριν τελειώσει το πιάτο. Η παραγωγή το έκοψε στο μοντάζ και συνέχισε να μαγειρεύει ξανά και εμείς περιμέναμε», αποκάλυψε για πρώτη φορά ο πρώην παίκτης.

Και πρόσθεσε: «Κανείς δεν το είδε ποτέ αυτό από τους τηλεθεατές. Υπήρχε προστασία σε κάποιους παίχτες στο παιχνίδι. Είναι άδικο! Ήταν από τους φιναλίστ ο συγκεκριμένος παίχτης, ίσως και ο νικητής. Εντάξει έχω κατηγορηθεί ότι μιλάω, δεν θέλω να πω το όνομα, αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει. Αν πηγαίναμε με τους κανόνες θα είχε αποχωρήσει ο συγκεκριμένος παίχτης από την αρχή του παιχνιδιού».