Τα άσχημα βήματα της μητέρας της φαίνεται πως ακολούθησε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον. Η 21χρονη Bobbi Kristina Brown, βρέθηκε αναίσθητη το Σαββατοκύριακο στο μπάνιο του σπιτιού της, και πλέον νοσηλεύεται σε κώμα, με μηχανική υποστήριξη, δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Μέχρι σήμερα δεν είχε γνωστοποιηθεί  τι την οδήγησε σε κωματώδη κατάσταση, ωστόσο νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, την θέλουν να έκανε παρέα, με έναν dealer ναρκωτικών.

maxwell lomas

Πρόκειται για τον 24χρονο Maxwell Lomas, ο οποίος τον περασμένο μήνα είχε συλληφθεί για κατοχή και διανομή Μαριχουάνας και Xanax.

Το τραγικό της υπόθεσης, είναι ότι ο Λόμας είναι κολλητός φίλος του συζύγου της  Bobbi Kristina Brown, Nick Gordon, ενώ όταν η  Bobbi Kristina βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα, μαζί με τον σύζυγό της ήταν και ο Lomas.

Η ειρωνία της υπόθεσης; Η κόρη της Houston βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού τους, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια από το θάνατο της μητέρας της (11 Φεβρουαρίου), η οποία βρέθηκε νεκρή το 2012, στην μπανιέρα ξενοδοχείου, στο Beverly Hills.

Διαβάστε επίσης:

Σε κώμα η κόρη της Whitney Houston: «Αν ανακάμψει θα είναι θαύμα»

Τραγική ειρωνεία: Αναίσθητη στην μπανιέρα της η κόρη της Whitney Houston

Πασίγνωστη ηθοποιός προκαλεί: «Εγώ τύλιξα το άψυχο σώμα της Whitney Houston»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store