Ο Γιώργος Αγγελόπουλος την Παρασκευή το μεσημέρι βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» για να παρουσιάσει το βιβλίο του «Ντάνος – Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου».

Πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας έδωσε το παρών για να ακούσει τον Ντάνο, να τον δει από κοντά, να αγοράσει το βιβλίο του και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Ντάνου μίλησαν: η Χριστιάνα Γ. Χριστοπούλου Εκδότρια, η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Συντονίστρια της Εκστρατείας (ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ) του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, ο Αναστάσιος Ντούγκας Δικηγόρος και Πρόεδρος Επ. Δημοσίων Σχέσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και οι συγγραφείς Γιώργος Αγγελόπουλος και Αυγή Σαββίδου.

Η Έλενα Ράπτη στην παρουσίαση αποκάλυψε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος το επόμενο διάστημα θα σταθεί στο πλευρό της καμπάνιας «ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ» που αφορά την σεξουαλική κακοποίηση την παιδιών στην Ευρώπη και θα στηρίξει ο ίδιος την εκστρατεία του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Η Αυγή Σαββίδου μιλώντας για τον τρόπο που έπεισε το νικητή του Survivor να γράψει το βιβλίο καθώς και για τον τρόπο που το αντιμετώπισε. Η δημοσιογράφος και συγγραφέας αποκάλυψε πως όταν ο Γιώργος διάβασε το βιβλίο έκανε να μιλήσει τρεις ημέρες. Ο Ντάνος το επιβεβαίωσε και με δόση χιούμορ αποκάλεσε τον εαυτό του Τσακ Νόρις.

Δείτε όλη την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Ντάνου στη Θεσσαλονίκη στο βίντεο που ακολουθεί (το σημείο των 3 ημερών είναι μετά τα 30΄)


Πηγή: giorgosaggelopoulosnews