Αποκαλύψεις που προκαλούν αίσθηση από την Εύα Κουμαριανού σήμερα στο Πρω1νό. Η γνωστή καλλιτέχνης μίλησε στη Μαίρη Αρώνη για το παρελθόν της και τη μακρόχρονη πορεία της στον χώρο του θεάματος.

Αίσθηση προκάλεσε όμως και η αποκάλυψή της για το ρόλο που είχε σε αγαπημένη ταινία του ελληνικού κινηματογράφου. Το «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι» έχει προσφέρει άφθονο γέλιο σε χιλιάδες θεατές. Ωστόσο λίγοι γνώριζαν πως στην ταινία είχε ρόλο και η Εύα Κουμαριανού, όταν ήταν  ακόμη άντρας!

Η ίδια παραδέχτηκε on camera: «Στο Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι που βγαίνει η Μαρία Ιωαννίδου με δυο χορευτές, ο ένας ο ξανθωπός με τα μαύρα βαμμένα μάτια είμαι εγώ». Μάλιστα από την εκπομπή προβλήθηκε το αντίστοιχο πλάνο από την ταινία.

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε για τη Μαρία Ιωαννίδου: «Μου είχε ζητήσει να της πληρώσω το ρεύμα και μου έδωσε 50 χιλιάδες τότε και δεν πήγα, το ξέχασα. Της κόβουν το φως και έρχεται το βράδυ έξαλλη! Να φωνάζει και δεν καταλάβαινα κιόλας και τι έλεγε γιατί από τότε μασούσε και την τσίχλα και δεν έβγαζες άκρη».

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί.