Το Μόνος Στο Σπίτι (Home Alone) είναι μία από τις πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες και, παρά το ότι κυκλοφόρησε το 1990, εξακολουθούμε να την βλέπουμε ακόμα και σήμερα τις μέρες των γιορτών. Εδώ και λίγες ώρες, έχει βρεθεί πάλι στο προσκήνιο, εξαιτίας μίας σκηνής που δεν είχε προσέξει κανείς!

Το ότι ο 8χρονος Κέβιν Μακάλιστερ, κατά κόσμον Macaulay Culkin, δεν ακολούθησε την οικογένειά του στις διακοπές στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει τους διαρρήκτες που προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι τους είναι το «ζουμί» της ταινίας, όμως, φαίνεται πως πίσω από αυτό υπάρχει μία… συνωμοσία.

Όπως θυμόμαστε, αφορμή για να μείνει ο μικρός στο σπίτι είναι μία διακοπή ρεύματος, που έχει ως αποτέλεσμα η οικογένεια να κοιμηθεί παραπάνω και, μέσα στη βιασύνη της, να ξεχάσει τον πιτσιρικά στο σπίτι.

Σύμφωνα, όμως, με μία σκηνή που έχει γίνει θέμα συζήτησης στο Reddit, ο Κέβιν κάθε άλλο παρά τυχαία έμεινε μόνος! Μετά από καβγά του 8χρονου για την πίτσα, όταν στο τραπέζι χύνονται γάλατα και αναψυκτικά, ο πατέρας καθαρίζει με μια στοίβα χαρτοπετσέτες και πετάει μαζί τους στα σκουπίδια και… το αεροπορικό εισιτήριο του παιδιού του!

Η σκηνή περνά πολύ γρήγορα και δεν μπορείς να την παρατηρήσεις εύκολα, ενώ χρήστες του Reddit υποστηρίζουν πως ο μπαμπάς Μακάλιστερ προέβη σ’ αυτή την κίνηση επίτηδες!

Δείτε την επίμαχη σκηνή (στο 1:07)