Αναμφισβήτητα πια η «Εθνική Ελλάδος» είναι το σήριαλ  που καθηλώνει κάθε Τρίτη βράδυ το τηλεοπτικό κοινό. Όπως σας είχαμε γράψει χθες, στο peoplegreece.com, το 8ο επεισόδιο θα ήταν άκρως ρομαντικό και συγκινητικό-και γι’ αυτό δε θα μπορούσε να μην εισπράξει τα ανάλογα νούμερα τηλεθέασης. Πάμε να δούμε όμως τι έκανε η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, αλλά και οι υπόλοιποι αντίπαλοί του στην ζώνη του prime time.

Το χθεσινό επεισόδιο της «Εθνικής Ελλάδος» παρακολούθησε το 30% των τηλεθεατών στο γενικό σύνολο και το 37,5% στο δυναμικό κοινό, κερδίζοντας έτσι άνετα την πρωτιά στη ζώνη προβολής του. Μάλιστα για ένα διάστημα άνω της μισής ώρας, η σειρά εκτοξεύθηκε στο 40% και το Mega ήταν ο ξεκάθαρος νικητής της δύσκολης ζώνης του prime time. Την τεράστια διαφορά όμως, από τα υπόλοιπα κανάλια, έδωσαν οι γυναίκες της ηλικιακής ομάδας 15-34 ετών, όπου χάρισαν στην «Εθνική Ελλάδος» το 50,9%, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι είναι η αγαπημένη τους σειρά.

Τι έκαναν όμως οι αντίπαλοί του την ίδια στιγμή και πόσο κατάφεραν να αντισταθούν; Ο Alpha, με την «Ελληνοφρένεια», δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 16,2%, ενώ ο ΑΝΤ1 με τα «Καρντάσιανς» έμεινε σταθερός στο 17%, στα νούμερα που πετυχαίνει συνήθως.

Διαβάστε επίσης:

Εθνική Ελλάδος Vs Εθνική Κύπρου: 1-0

Λογοκρισία: Το κόψιμο σε σκηνή της Εθνικής Ελλάδος και η αντίδραση του Γιώργου Καπουτζίδη

Εθνική Ελλάδος: Σάρωσε χθες στα νούμερα. Πόση διαφορά είχε από το δεύτερο κανάλι;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store