Χρήστος Βασιλόπουλος και Μάριος Ακριβόπουλος ήταν οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση του Nomads. Οι δυο άντρες που στην αρχή του παιχνιδιού βρέθηκαν στην ομάδα των κροκόδειλων ήρθαν πολύ κοντά και ανέπτυξαν μεταξύ τους μια δυνατή φιλία. Αυτή τη φορά όμως βρέθηκαν αντιμέτωποι αφού ένας από τους δυο έπρεπε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να μείνει εκτός παιχνιδιού ο Μάριος Ακριβόπουλος ο οποίος μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δήλωσε: «Τα παιδιά θα μου λείψουν πάνω από όλα. Είναι πολύ άξιοι και μόνο που πήραν την απόφαση να έρθουν εδώ, είναι κάτι πολύ δύσκολο, δε το περίμενα τόσο δύσκολο. Όχι μόνο από τη πλευρά των αγωνισμάτων αλλά από τη πλεύρα του ότι αφήνεις πίσψ πολλά και πρέπει να είσαι έτοιμος να το κάνεις αυτό, όχι ότι δεν ήμουν και δεν θα άντεχα. Όλος ο κόσμος αυτός ακόμη και οι cameramen, οι ηχολήπτες ,η παραγωγή, ό τόπος αυτός που είναι πολύ όμορφος».

Δείτε τι άλλο ανέφερε

Αμέσως μετά το λόγο πήρε η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία ήταν από τους παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά με τον Μάριο. «Γιατί μου το κάνεις αυτό; Με ξερίζωσες τώρα. Αν έμπαινα και έπαιζα καλά είναι γιατί ο Μάριος μου εξηγούσε πώς να παίξω. Ο Μάριος μου έλεγε μπες να κάνεις αυτό κι αυτό. Δεν άκουσα κανέναν, μόνο τον Μάριο και ο Μάριος άκουγε κάθε βράδυ μόνο εμένα που τον ζάλιζα, με ότι κι αν με βαραίνει. Το κράτησε», είπε φανερά συγκινημένη.

Δείτε το απόσπασμα