Η αυλαία της σεζόν έπεσε το βράδυ της Πέμπτης για το The 2night Show, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να παραδέχεται πως ήταν μια δύσκολη χρονιά και έρχεται μία δυσκολότερη, αλλά και να προτρέπει τους τηλεθεατές του να χαρούν το καλοκαίρι.

«Παράξενη χρονιά, δύσκολη χρονιά. Εμφανίστηκαν πράγματα και καταστάσεις που δεν τις περιμέναμε, αλλά αντέξαμε. Βγήκαμε ζωντανοί και φάνηκε αυτό στο χειροκρότημα και θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας. Από όλους τους ανθρώπους αυτής της εκπομπής. Γιατί, ουσιαστικά, τι κάναμε εδώ; Νομίζω ότι βγάλαμε την ψυχή μας. Πιο πολύ νομίζω, βέβαια, οι καλεσμένοι, που αφέθηκαν ελεύθεροι στο να πούνε, να νιώσουν και να μπουν σε μια κατάσταση να παίξουν σαν να ήταν στην παρέα τους. Σαν να ήταν στο σπίτι τους και να μιλούσαν με κάποιους που νιώθουν ότι μπορούν να πουν και μια κουβέντα παραπάνω», ανέφερε ο παρουσιαστής στην έναρξη της εκπομπής.

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, ο Γρηγόρης είπε: «το μόνο που έχω να σας πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Από όλους. Όλοι όσοι προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια ακόμα χρονιά πιο καλή, κάτω από παράξενες συνθήκες. Νομίζω τα καταφέραμε και βγήκαμε δυνατοί και κερδισμένοι. Καλό καλοκαίρι να έχετε, να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε όσο μπορείτε, διότι, απ’ ότι φαίνεται, και η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη και οικονομικά. Οπότε ας αφεθούμε…. Βραχτείτε ελεύθερα! Καληνύχτα».