Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε χθες μία εξομολογητική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ανάμεσα σε άλλα, η παρουσιάστρια μίλησε στο The 2night Show για την τηλεοπτική της πορεία.

Μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε ουσιαστικά πως όλοι όσοι βρίσκονται στην τηλεόραση είχαν κάποιον γνωστό σε πρώτο επίπεδο. Η συγκεκριμένη δήλωση όπως ήταν φυσικό έφερε αντιδράσεις.

Κατά την προβολή των δηλώσεών της στο Πρωινό, άπαντες στο πάνελ ξέσπασαν. Μία εξ αυτών ήταν η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία δεν δίστασε να μιλήσει με το δικό της ξεχωριστό ύφος.

«Επειδή είμαι μία γυναίκα που εργάζεται στην τηλεόραση και την βλέπουν το παιδί της και οι γονείς της και όλοι, θέλω να πω δύο κουβέντες στην κ. Σπυροπούλου», είπε αρχικά η δημοσιογράφος. Στη συνέχεια ξέσπασε λέγοντας:

«Στην τηλεόραση εγώ ήρθα με το πτυχίο, την εμπειρία μου την επαγγελματική με κανέναν μπάρμπα, με κανένα μνηστήρα και με κανέναν να μου ανοίξει την πόρτα. Εμένα με προσβάλλει ως γυναίκα και εργαζόμενη και τους άντρες δίπλα μου αντίστοιχα, να λέει ότι όλοι όσοι κάνουν τηλεόραση είχαν γνωστό».