Η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη και τους τηλεθεατές της εκπομπής Ελένη.

Μετά την εισβολή του Δημήτρη Κοντομηνά στο πλατό της εκπομπής Ελένη και τα όλα όσα είπε για το μέλλον του τηλεοπτικού τοπίου -και κυρίως του Alpha-, τη σκυτάλη πήρε ο Δήμος Βερύκιος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μαζί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή κάθισαν στον καναπέ της Ελένης και μίλησαν για τα τεκταινόμενα. Ο Δήμος, όμως, ήθελε να κάνει και λίγο πιο πιπεράτη την συζήτηση και να δώσει ακόμα ένα στοιχείο από το παρασκήνιο. Έτσι, ο δημοσιογράφος μίλησε για τα άστρα και τον «ανάδρομο Ερμή» που μας επηρέαζε πριν λίγο καιρό (σ.σ. η Ελένη Μενεγάκη πιστεύει πολύ στα άστρα και οι κινήσεις της συχνά βασίζονται στις κινήσεις των πλανητών και το πώς αυτές μας επηρεάζουν).

Ο Δήμος Βερύκιος, λοιπόν, αποκάλυψε πως ενώ ο πρόεδρος Δημήτρης Κοντομηνάς ήθελε να επικοινωνήσει με την Ελένη και να την καθησυχάσει μετά την αδειοδότηση των καναλιών και την ανάδειξη των τεσσάρων υπερθεματιστών, εκείνη δεν τον άφησε λόγο ανάδρομου. Έτσι, ο πρόεδρος του Alpha επέλεξε να τηλεφωνήσει στο σύζυγο της παρουσιάστριας, Μάκη Παντζόπουλο και να της στείλει μέσω αυτού το δικό του μήνυμα.

«Μάκη, (…) πάρε το Ελενάκι, αλλά έχει ανάδρομο και πες της μην ανησυχεί», είπε ο Δημήτρης Κοντομηνάς στον σύντροφο της παρουσιάστριας βάση των λεγομένων του Δήμου. Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να αισθάνθηκε αμήχανα λόγω της συγκεκριμένης αποκάλυψης, αλλά επιβεβαίωσε τα λόγια του καλεσμένου της.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το στιγμιότυπο

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.