Η σχέση του Liam Hemsworth και της Miley Cyrus έχει περάσει από σαράντα κύματα μέχρι τώρα αλλά τίποτα φαίνεται να μην αλλάζει στο πέρας των ετών.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι για πρώτη φορά το 2009 ενώ το 2012 προχώρησαν στην επισημοποίηση της σχέσης τους με έναν αρραβώνα. Ο αρραβώνας βέβαια αυτός έληξε άδοξα ένα χρόνο μετά, το 2013. Ο έρωτάς τους όμως αποδείχθηκε πολύ πιο δυνατός αφού το 2016, Miley και Liam, όχι μόνο ξανά ήταν μαζί αλλά αρραβωνιάστηκαν, ξανά.

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δυο τους θα προχωρούσαν στο γάμο, συννεφά ήρθαν να σκεπάσουν και πάλι τη σχέση τους. Ο λόγος αυτή τη φορά φαίνεται πως είναι οι διαφορετικές επιθυμίες που έχουν. Από τη μια ο 28χρονος ηθοποιός νιώθει έτοιμος να αποκτήσει παιδιά ενώ από την άλλη η 25χρονη σταρ δε θέλει να προχωρήσει σε ένα τόσο σοβαρό βήμα.

Μάλιστα πηγή στο περιοδικό «Ok! Australia», αναφέρει, «Αυτός θέλει παιδιά και δεν θέλει να το αναβάλει διαρκώς, αλλά δεν είναι η κατάλληλη περίοδος σύμφωνα με την Miley. Είναι συντετριμμένος. Η Miley ακύρωσε τα σχέδια για το γάμο και ο Liam έχει κουραστεί από όλο αυτό. Δεν μπορούν να τα βρουν τους τελευταίους μήνες. Στην ουσία η Miley δεν θέλει να παντρευτεί. Είναι κάτι που όλοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν, εκτός από τον Liam. Η οικογένειά του τον παρακαλεί εδώ και καιρό να το καταλάβει, αλλά αυτός είχε εμπιστοσύνη στην Miley. Τώρα νιώθει πως είναι ηλίθιος».

Βέβαια επίσημη ανακοίνωση για το χωρισμό δεν έχει υπάρξει ακόμη, και με αυτό το ζευγάρι κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος.