Σε ένα άνευ προηγουμένου «άδειασμα» συμπαίκτριάς της προχώρησε ένα από τα κορίτσια του Power Of Love, αποκαλύπτοντας δημόσια ατάκες που έχει πει.

Πρωταγωνίστριες του επεισοδίου ήταν η Μαρίνα Βεάζογλου και η Βίβιαν Τσίμιλα, με την πρώτη να δηλώνει ενοχλημένη από σχόλια που έκανε η δεύτερη όταν εκείνη βρισκόταν εκτός παιχνιδιού και, συγκεκριμένα, για το φημολογούμενο φιλί ανάμεσα σε εκείνη και τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη.

«Το παίρνω στην πλάκα, αλλά κάποια πράγματα με έχουν ενοχλήσει. Όπως κάποιες δηλώσεις της Βίβιαν, που όταν δεν ήμουν εδώ αναφέρθηκε το όνομα μου. Είπε ότι έκανα live και δείχνω απελπισμένη για να ξαναμπώ μέσα. Ότι άλλον θέλω, πχ. τον Αλέξανδρο και με άλλους φιλιέμαι τα βράδια σε νυχτερινά μαγαζιά. Με ενοχλεί γιατί όσο καιρό ήμουν έξω, εγώ δεν ανέφερα το όνομα κανενός και μπορεί να έχω ακούσει διάφορα. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Αν έχει κάποιος οποιοδήποτε πρόβλημα μαζί μου μπορεί να μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα και να απαντήσω σε όλα. Το να βγαίνεις και να λες ότι θέλω να κάνω τηλεθέαση…», ανέφερε η Μαρίνα.

Παίρνοντας τον λόγο, η Βίβιαν σχολίασε πως «αν εγώ βγω από το παιχνίδι και η Μαρίνα είναι με τον Αλέξανδρο και βγω και λέω ότι φίλησα τον Αλέξανδρο και τι γεύση έχουν τα χείλη του, η Μαρίνα να σταθεί στο ύψος της και να μην μιλήσει. Εγώ μάλλον δεν είμαι τόσο κυρία και δεν στάθηκα στο ύψος μου και ό,τι με ενόχλησε το είπα. Αν δεν ήταν εδώ, δεν φταίω εγώ!».

Την Μαρίνα, όμως, «κάρφωσε» και ο Νίκος, αναφέροντας ότι γνώριζε από πριν για ποιον λόγο μπαίνει στο παιχνίδι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι επέστρεψε για να διεκδικήσει τον Αλέξανδρο Νατσάκο.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν: