Άγνωστες πτυχές από την ζωή της Whitney Houston, με πιο «πιπεράτη» τον μεγάλο της έρωτα με μία γυναίκα, φέρνει στο φως ντοκιμαντέρ για την τραγουδίστρια, που βρέθηκε νεκρή το 2012, στην μπανιέρα ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Το Whitney: Can I Be Me, που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια του κινηματογραφικού φεστιβάλ της Tribeca, δείχνει λεπτομέρειες για την σπουδαία τραγουδίστρια που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του ντοκιμαντέρ πως η Whitney διατηρούσε ερωτική σχέση με την καλύτερή της φίλη και βοηθό της, την Robyn Crawford, όπως είχαν υποστηρίξει κάποια δημοσιεύματα της εποχής.

«Δεν νομίζω ότι η Whitney ήταν gay. Νομίζω ότι ήταν bisexual», λέει στο φιλμ η επί σειρά ετών στυλίστρια της τραγουδίστριας Ellin Lavar και συνεχίζει: «η Robyn ήταν ένα καταφύγιο για εκείνη… εκεί έβρισκε ασφάλεια και παρηγοριά».

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, η σχέση της Whitney με την Robyn, που γνωρίζονταν από τα εφηβικά τους χρόνια, αν και ερωτική, ήταν περισσότερο πλατωνική, ενώ δεν έλειπαν οι τριβές ανάμεσα στην βοηθό και τον σύζυγο της τραγουδίστριας, τον Bobby Brown, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη από το 1992 έως και το 2006.

whitney-houston-robyn-crawford-crop