Ποικίλα σχόλια έχει πυροδοτήσει η συμπεριφορά του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου στο Survivor, με αποκορύφωμα τον καβγά με τον Ηλία Γκότση μετά το τέλος του κουίζ, όπου λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Εκτός, όμως, από τους τηλεθεατές του παιχνιδιού που σχολιάζουν το μοντέλο στα social media, αντιδράσεις διατυπώνονται και από συμπαίκτες του, με ατάκες που προκαλούν αίσθηση.

Survivor: Αυτές είναι οι κλίκες που έχουν διαμορφωθεί στους Μαχητές

«Μετά τον τσακωμό του Θοδωρή και του Ηλία πιστεύω ότι όλοι δέσαμε όλοι οι υπόλοιποι και είναι σαν να απομακρύνθηκε λίγο ο Θοδωρής από την υπόλοιπη ομάδα. Το γεγονός ότι κάνει ατομικά πράγματα και δεν βοηθάει την ομάδα, νομίζω το έχει δει όλη η ομάδα», επεσήμανε η Μελίνα Mεταξά, ενώ την απουσία του μοντέλου από την ομάδα επεσήμανε και η Φελίσια Λαπάτη.

Από την πλευρά της, η Ντάρια Τουρόβνικ ανέφερε πως «νιώθω ότι κάποια παιδιά αρχίζουν και επηρεάζουν λίγο αρνητικά την ομάδα. Έχω γνωρίσει πραγματικά έναν άλλον άνθρωπο από την αρχή του παιχνιδιού», ενώ η Βιργινία Δικαιούλια υποστήριξε ότι «ίσως η πείνα να τον έχει επηρεάσει και να έχει διαταραχτεί η προσώπικότητά του».

Δείτε στο βίντεο τα σχόλια για τον Θοδωρή: