Η Bobbi Kristina, η κόρη της Whitney Houston, όπως σας γράψαμε στο Peoplegreece.com βρέθηκε αναίσθητη πριν περίπου πέντε ημέρες στην μπανιέρα και από τότε νοσηλεύεται σε κώμα.

Οι γιατροί όσο περνάει ο καιρός και εκείνη δεν δείχνει κανένα σημάδια ανάκαμψης, σιγουρεύονται πως δεν πρόκειται να τα καταφέρει, ακολουθώντας πρόωρα τη «φυγή» της διάσημης μαμά της, η οποία είχε συγκλονίσει τον πλανήτη.

Επιπλέον, νέα στοιχεία έκαναν την εμφάνισή τους, ανατρέποντας τα δεδομένα στην θλιβερή αυτή υπόθεση. Αρχικά είχε ακουστεί πως ο άνδρας της ζωής της, Nick Gordon, τις έδωσε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και ο κολλητός του και σεσημασμένος dealer ναρκωτικών, Max Lomas.

maxwell lomas

Αυτό όμως δεν ισχύει, γιατί μέσω του δικηγόρου του, δήλωσε στο «Access Hollywood»: «Ο Max ήταν αυτός που στην πραγματικότητα βρήκε αναίσθητη την Bobbi Kristina και την έβγαλε έξω από τη μπανιέρα, καλώντας το ασθενοφόρο. Παράλληλα της προσέφερε τις πρώτες βοήθειες ώστε να συνέλθει».

Λίγο μετά πρόσθεσε: «Ήταν τρομοκρατημένος. Βρισκόταν σε απόλυτο πανικό, και έτρεμε για την φίλη του, που την έβλεπε να μην αναπνέει και να μην δείχνει σημάδια ζωής. Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Προσπαθούσε να τη βοηθήσει όπως μπορεί».

Διαβάστε ακόμα:

Σε κώμα η κόρη της Whitney Houston: «Αν ανακάμψει θα είναι θαύμα»

Τραγική ειρωνεία: Αναίσθητη στην μπανιέρα της η κόρη της Whitney Houston

Πασίγνωστη ηθοποιός προκαλεί: «Εγώ τύλιξα το άψυχο σώμα της Whitney Houston»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store