Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε που έγινε γνωστή η ρήξη στη συνεργασία της Άντζελας Δημητρίου με τον Γιώργο Τσαλίκη, κι όμως, μέχρι τώρα ήταν γνωστή η θέση της μίας μόνο πλευράς, δηλάδή, αυτής του τραγουδιστή.

Η Άντζελα Δημητρίου από την άλλη είχε κρατήσει το όλο ζήτημα πίσω, δεν είχε εκφραστεί καθόλου για το θέμα, μέχρι που σήμερα το πρωί αποφάσισε να μιλήσει για όλα και κυρίως να ξεκαθαρίσει τη θέση της με μία συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Πρω1νό».

Εκεί υπήρξε ιδιαίτερα αιχμηρή με τον τραγουδιστή, λέγοντας ουσιαστικά ότι έδωσε παραπάνω έκταση στο θέμα κι ότι ούτε λίγο ούτε πολύ επιχείρησε να χρησιμοποιήσει το όνομα της…

«Να το κλείσουμε το θέμα. Έγινε μια συμφωνία με το 4711, με τον επιχειρηματία. Είχα κάποιες άλλες προτάσεις, αλλά ήθελα να εμφανιστώ εκεί γιατί είναι μέσα στη νεολαία. Δεν έγινε όπως συμφωνήσαμε και αποσύρθηκα από το σχήμα. Κανείς δεν χάνεται. Αλλά δεν θέλω να κάνουν χρήση του ονόματός μου για να ανεβαίνουν παραπάνω. Μίλησα με τον επιχειρηματία και είπα πως δεν συμφωνώ. Ούτε καν ήρθε στο ραντεβού ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης. Δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα είπε. Λόγω της μαρκίζας. Στην αρχή είχαν πει πως θα είμαι γκεστ. Και μετά είπαν πως δεν θα είμαι γκεστ και θα βγαίνω και με τον Τσαλίκη. Η δική μου συμφωνία δεν ήταν γκεστ. Ήταν να κάνω το πρόγραμμά μου, να βγω μετά με τον κύριο Τσαλίκη και να κλείσω εγώ το πρόγραμμα. Αυτή ήταν η συμφωνία. Και θα ήταν και μεγάλη του τιμή, γιατί πρώτη φορά θα δούλευε με έναν καλλιτέχνη που έχει στην πλάτη του 40 ολόκληρα χρόνια», είπε η Άντζελα Δημητρίου και δεν σταμάτησε εκεί.

«Με τον Γιώργο Τσαλίκη δεν έχω ξανασυνεργαστεί. Μου έκανε εντύπωση που βγήκε και μιλούσε πολύ άσχημα. Στο θέατρο του είπα “γειά σου, Γιώργο”. Τι άλλο να του πω; Δεν μου είπε κανένας για φωτογραφία. Βγήκε και μίλησε για μένα. Δεν έπρεπε να βγει καθόλου. Αν το έπαιρνα διαφορετικά, θα έπρεπε να του στείλω εξώδικο και να του πω να μην αναφέρει ξανά το όνομά μου. Το σταμάτησα και ήμουν κυρία. Δεν χρησιμοποιείς το όνομα κάποιου για να ανέβεις παραπάνω», είπε η κυρία Δημητρίου.

Όσο για το θέμα που προέκυψε με τις αφίσες, ήταν ακόμη πιο αιχμηρή για τον τρόπο που τόσο η επιχείρηση όσο και ο συνάδελφος της χειρίστηκαν το θέμα.

«Δεν έπρεπε να κάνουμε δυο αφίσες; Τι είμαστε; Πανηγύρι; Ο Γιώργος δεν ήρθε σε κανένα ραντεβού. Ήρθε μόνο στη φωτογράφιση», κατέληξε η Άντζελα Δημητρίου.