Η Άντζελα Δημητρίου ήταν η σημερινή καλεσμένη της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1. Οι δυο παρουσιαστές, εντυπωσιάστηκαν με την καλλίγραμμη σιλουέτα της τραγουδίστριας, ειδικότερα ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος δήλωσε: «Και φέτος που σε είδαμε σε φωτογραφίες από τα περιοδικά, που έκανες μπάνιο στη Μύκονο, το σώμα σου δεν υπάρχει. Γυμνάζεσαι;», με την ίδια να του απαντάει: «Και χωρίς ρετούς έτσι; Γυμνάζομαι, κάνω διατροφή, τα πάντα. Τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάνω personal. Μου αρέσει πολύ, βλέπω αποτέλεσμα. Δεν το βάζω με τίποτα κάτω, θέλω να είμαι νιάτο».

Μέχρι εδώ όλα καλά. Όμως αμέσως μετά, η ατάκα του παρουσιαστή: «Γι αυτό αλλάζεις και τους άντρες σαν τα πουκάμισα», προκάλεσε απίστευτο εκνευρισμό στην Άντζελα Δημητρίου.

«Δεν κατάλαβα, δεν κατάλαβα αυτό, αυτό το τελευταίο. Τους αλλάζω; Καρδιά μου δεν τους αλλάζω, τελείωσε η ιστορία, τελείωσε. Όλα καλά. Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο λέει ένα τραγούδι, εμένα όμως τελείωσε με ωραίο τρόπο. Να σου πω κάτι Γιώργο μου, ήρθα να μιλήσω για τη δουλειά μου, για τα προσωπικά μου δεν θέλω, μετά από 35 χρόνια δεν μπορώ να απολογούμαι συνέχεια γιατί σήμερα δεν είμαι με αυτόν, υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα, η καριέρα μου που στηρίζω και υποστηρίζω πολλά χρόνια και ο κόσμος που δεν τον ενδιαφέρει».

Αμέσως μετά η τραγουδίστρια ηρέμησε, ο εκνευρισμός της πέρασε και άρχισε να μιλάει για τη δουλειά της. Μέχρι που λίγο πριν πιάσει το μικρόφωνο να διασκεδάσει τον κόσμο, η Φαίη Σκορδά έκανε της εξής αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας: «Φοβάται το κακό το μάτι γι’ αυτό δεν θέλει να μιλάει γι ‘ αυτό. Αυτό είναι», με την τραγουδίστρια να συμφωνεί απόλυτα μαζί της.

Διαβάστε ακόμα:

Άντζελα Δημητρίου: Περνάει τις «εξετάσεις» για το Dancing with the stars;

Χρόνια Πολλά Λαίδη: Γιατί η Άντζελα Δημητρίου είναι μοναδική

Άντζελα Δημητρίου: «Η Πάολα δεν είναι η νέα Δημητρίου! Η Δημητρίου είναι μόνο μία»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store