Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία πανευτυχής μανούλα. Η κόρη της, Αντριάννα Φουστάνου, μετά τις πανελλήνιες πήρε τα αποτελέσματα για την σχολή στην οποία πέρασε.

Όπως έκανε γνωστό η τραγουδίστρια, η μικρή της κόρη από το γάμο με τον Αντρέα Φουστάνο, πέρασε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Τμήμα Φιλολογίας. Την χαρά της μοιράστηκε με μία κοινή τους φωτογραφία και το μήνυμά τους.

«Αστέρι μου φωτεινό..σ´ευχαριστω που μου χαριζεις αυτά τα έντονα συναισθήματα περηφάνιας και ευγνωμοσύνης..ζήσε δυνατά..η φιλολογία σε περιμένει @afouust μου σε λατρευω..#φιλολογίακαιξερόψωμί #philologiakalamatas #φιλολογία #love ♥ Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν αλλα και σ´εκείνα που θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους.. και φυσικά σε όλους τους γονεις..♥», έγραψε στο λογαριασμό της.

Δείτε το post που έκανε.

Αστέρι μου φωτεινό..σ´ευχαριστω που μου χαριζεις αυτά τα έντονα συναισθήματα περηφάνιας και ευγνωμοσύνης..ζήσε δυνατά..η φιλολογία σε περιμένει @afouust μου σε λατρευω..#φιλολογίακαιξερόψωμί #philologiakalamatas #φιλολογία #love ♥️συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν αλλα και σ´εκείνα που θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους..και φυσικά σε όλους τους γονεις..♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou Official (@natasatheodoridou) στις