Μέχρι τα 10 του χρόνια ο Αντώνης Ρέμος ζούσε στη Γερμανία. Το 1980 ήρθε στην Ελλάδα και 5 χρόνια αργότερα εγκαταστάθηκε με τους γονείς του στη Θεσσαλονίκη όπου τελείωσε και το σχολείο. Από μικρός είχε έφεση στη μουσική και κατάφερε μόνος του να μάθει κιθάρα. Η πρώτη του επαφή με τις πίστες έγινε στη συμπρωτεύουσα όπου το όνομά του ακούστηκε από πολύ νωρίς ως πολλά υποσχόμενου τραγουδιστή.
Το 1995 έκανε το ντεμπούτο του στην Αθήνα στο πλευρό των Δημήτρη Μητροπάνο, Στέφανο Κορκολή, Μάριο Τόκα, στο νυχτερινό κέντρο Διογένης Palace. Την ίδια χρονιά υπογράφει συμβόλαιο με τη Sony Music και ένα χρόνο αργότερα κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο Αντώνης Ρέμος.
Από τότε μέχρι σήμερα, η πορεία του Αντώνη Ρέμου είναι λαμπρή και οι συνεργασίες του σπουδαίες. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με το Μίκη Θεοδωράκη, τη Μαρινέλλα, τον Αντώνη Βαρδή, το Μίμη Πλέσσα και το Γιάννη Σπανό. Ενώ την περίοδο 2002 με 2006 συνεργάστηκε με τεράστια επιτυχία με το μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους.
Σταθμός στη ζωή του ήταν η ομάδα ποδοσφαίρου του Ηρακλή στην οποία έγινε πρόεδρος το 2007 αλλά η οικονομική του κατάσταση δεν του επέτρεψε να την κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Fun Facts

  1. «Στις σχέσεις δεν χωράει λογική», δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος στο Down Town, Κύπρου
  2. Μετά την εμπλοκή του με την ομάδα του Ηρακλή, ο τραγουδιστής, δεχόταν απειλές ακόμα και για την ίδια του τη ζωή και όπως έχει δηλώσει εκείνη η περίοδος ήταν η πιο δραματική της ζωής του
  3. Διατηρεί café-bar-restaurant στη Γλυφάδα το οποίο αποτελεί και στέκι επωνύμων
  4. Δεν τον απασχολεί ο γάμος αλλά το να γίνει πατέρας
  5. Τον χαλαρώνει να παίζει τάβλι με τους φίλους του

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Αντώνης Ρέμος
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
19-06-1970
ΖΩΔΙΟ
Δίδυμος
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Ντίσελντορφ, Γερμανίας