Το λαμπερό ζευγάρι τους τελευταίους μήνες βιώνει την απόλυτη ευτυχία, καθώς ο ερχομός της κόρης τους στη ζωή, επισφράγισε τον έρωτά τους. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ λοιπόν, είχαν προγραμματίσει να βαφτίσουν την κόρη τους στα τέλη του Αυγούστου.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, το ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλλει το μυστήριο. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η επιθυμία της μητέρας του Αντώνη Ρέμου είναι να γίνει ο θρησκευτικός γάμος πριν την βάφτιση έτσι ώστε το ζευγάρι να πάρει την ιερή ευλογία. Άλλες πληροφορίες θέλουν, τον Αντώνη Ρέμο ν’ ανέβαλε την βάφτιση της κόρης του λόγο των πολιτικών εξελίξεων, αφού δεν θέλει να βρεθεί για άλλη μια φορά στο στόχαστρο. Τέλος, υπάρχουν και οι πληροφορίες που θέλουν να είναι ράδιο αρβύλα η αναβολή της βάφτισης της μικρής Έλενας έτσι ώστε να μην βγει αυτή η σημαντική στιγμή για εκείνους στα φώτα της δημοσιότητας.

Αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί, με κάποια επιβεβαίωση από το ζευγάρι! Το μόνο βέβαιο, είναι πως το ζευγάρι παραμένει χαρούμενο και αγαπημένο.

Διαβάστε ακόμα:

Υβόννη Μπόσνιακ: Με καυτές αναλογίες και χωρίς ιχνος ρετούς στη Μύκονο

Guess Who: Αυτή είναι η γυναίκα που όλοι πέρασαν για τη μαμά της Υβόννης Μπόσνιακ

Είναι φουλ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν: Δείτε τα τρυφερά τετ α τετ Αντώνη Ρέμου και Υβόννης Μπόσνιακ στη Μύκονο

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store