Ο Αντώνης Λουδάρος δεν είναι ένα πρόσωπο που συνηθίζει να μιλάει συχνά στην τηλεόραση. Γι΄αυτό κι όταν μιλάει, έχει πολλά πράγματα να πει που έχουν ενδιαφέρον. Τρανό παράδειγμα η συνέντευξη που έδωσε στον Γιάννη Πουλόπουλο για τη Φωλιά των ΚουΚου.

Μέσα σε τέσσερα λεπτά αναφέρθηκε σε πολλά. Μίλησε για την σχέση που διατηρεί εδώ και 15 χρόνια. Μια σχέση που τείνει να ξεπεράσει την έτερη που είχε πριν, η οποία κράτησε περίπου τόσο. Αν σκεφτεί κανείς ότι είναι 51 ετών, μιλάμε για 30 χρόνια με δύο σχέσεις. Σχεδόν όλη την ενήλικη ζωή του.

Επιπλέον, ο Αντώνης Λουδάρος αποκάλυψε ότι τη χρονιά που πήγε ο Βέρκα Σερντούτσκα στη Eurovision, συζήτησε με τον Φωκά Ευαγγελινό να έκαναν μια αντίστοιχη περσόνα και να εκπροσωπούσαν την Ελλάδα στον διαγωνισμό την αμέσως επόμενη χρονιά.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην παρεξήγηση με τη Ματθίλδη Μαγγίρα για τον ρόλο που της προτάθηκε στην παράσταση Η Παριζιάνα, αλλά τελικά επελέγη άλλη ηθοποιός.

«Ξέρω ότι δεν είχαν υπογραφεί συμβόλαια. Είχαν γίνει κι άλλες προτάσεις πριν τη Ματθίλδη. Όταν συζητάμε για διάφορες δουλειές δεν σημαίνει ότι «με αποχωρήσανε με ανήθικο τρόπο». Μπορεί να έγινε μια παρανόηση. Την αγαπάω τόσο πολύ τη Ματθίλδη που με στεναχωρεί και μόνο που συζητάμε γι’ αυτό, γιατί ήταν απλώς μια δουλειά που δεν έγινε. Όταν ενημέρωσα τη Ματθίλδη ότι βρήκαμε άλλη, νόμιζα ότι το ήξερε».