Ο Αντίνοος Αλμπάνης, έδωσε μια εφ ‘ όλης συνέντευξη και μίλησε και για την παιδική του ηλικία. Ο ηθοποιός υποστηρίζει πως οι ‘’αλητείες ‘’ του είχαν πάντα μέτρο. Δεν δοκίμασε ποτέ του ναρκωτικά. Περιοριζόταν στις πλάκες με φίλους του, τα μηχανάκια και στις βόλτες. Μάλιστα, δεν ήταν από τα αγόρια που συναγωνιζόταν με τους φίλους του, το ποιος θα ρίξει την  καλύτερη γκόμενα.

Στην συνέντευξη του στο «ΕΓΩ», μιλάει και για το σεξ  δηλώνοντας «Δεν είχα ανάγκη να επιβεβαιώσω το εγώ μου μέσα από το σεξ. Δεν ήταν ιππόδρομος το σεξ για μένα».Ο ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για αυτό το θέμα μαζί με την αδερφή του, σε ηλικία 17.

Μιλώντας για τον έρωτα, ο ίδιος ομολόγησε πως έχει ερωτευτεί βαθιά αλλά δεν χρειάστηκε ποτέ να παίξει ούτε ξύλο, ούτε να έχει ξεφτιλιστεί για να το αποδείξει. Ο Αντίνοος λέει χαρακτηριστικά «Ξεφτιλίζομαι μόνο με το να δηλώνω το πόσο μικρός είμαι σε σχέση με αυτό που μου συμβαίνει. Όταν μιλάς με την κοπέλα σου στο τηλέφωνο και δηλώνεις τον έρωτα σου με τον πλέον αστείο τρόπο, είναι και αυτό μια μορφή ξεφτίλας».

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει πως δεν έχει φτάσει κοντά στον γάμο ποτέ. Δεν έχει πει ποτέ την έκφραση «Αυτή θα ήταν καλή μαμά για τα παιδιά μου», διότι δεν τον απασχολεί καθόλου η σκέψη της οικογένειας «Η μόνη εικόνα που έχω στο μυαλό μου είναι να κρατάω στην αγκαλιά μου ένα ανιψάκι ή το παιδί ενός φίλου, όχι το δικό μου. Νιώθω πολύ μικρός για κάτι τέτοιο. Ο Clooney έφτασε 60 για να παντρευτεί».

Διαβάστε επίσης:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν θα ξεπουλήσω τη ζωή μου για να γίνω πιο ‘εμπορικός’»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Ποτέ δεν ονειρεύτηκα πράγματα πολύ μεγαλύτερα από εμένα»

Στροφή στην ποιότητα: Ο Αντίνοος Αλμπάνης απαγγέλλει Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store