Για την περιπέτεια του με τον καρκίνο μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη και ανάμεσα στα όσα συγκινητικά μοιράστηκε με τους τηλεθεατές, αναφέρθηκε και στην υβριστική επίθεση που είχε δεχτεί το καλοκαίρι από follower στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ακόλουθος του είχε γράψει σε μήνυμα «Πόσο Μαλ@κ@ς είσαι;» και όταν ο ηθοποιός τη ρώτησε γιατί τον βρίζει, εκείνη απάντησε: «Σε έχω ξαναβρίσει απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις. Θεωρώ ότι γενικά είστε ένα τίποτα σε σχέση με άλλες προσωπικότητες και δεν βρίσω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε. Αυτά. Και για να είμαι ακριβοδίκαιη έχω πληρώσει και σε έχω δει στο θέατρο και ταλέντο δεν υπάρχει. Οπότε έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη». Ο Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε τότε τον διάλογο τους σχολιάζοντας: «Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι…» – καθώς μάλιστα πρόσφατα είχε αποκαλύψει το πρόβλημα με την υγεία του.

Μιλώντας, λοιπόν, για το περιστατικό στη Μελέτη, ο Αλμπάνης είπε:

«Καλό είναι να μην έχουμε εύκολη την αποψάρα μας και να μην την σερβίρουμε ασύδοτα σε όποιον βρεθεί μπροστά μας. Πριν κάνουμε οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στον άλλον, ας κρατάμε μία πισινή γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Πρέπει να σταματήσουμε να ευχόμαστε «καλό ψόφο» στους ανθρώπους. Οτιδήποτε μας ενοχλεί, το καταριόμαστε. Δεν βοηθάει σε τίποτα κάτι τέτοιο.

Αν δεν σου αρέσει ένας τραγουδιστής, μην τον ακούς, δεν χρειάζεται να του εύχεσαι να πεθάνει επειδή δεν σου αρέσει ο τρόπος που τραγουδάει. Και οι δύο μπορείτε να ζείτε στην ίδια πόλη και να μην συναντηθείτε ποτέ. Όταν είδα το μήνυμα ένιωσα μία συμπόνια. Έχει μέσα της τόση μαυρίλα που θεωρεί ότι φταίω εγώ για ότι δεινό συμβαίνει στη ζωή της. Θα πρέπει να βοηθηθεί από κάπου».

Αντίνοος Αλμπάνης: Η εξομολόγησή του για την περιπέτεια με τον καρκίνο -«Ο φόβος δεν έχει φύγει ακόμα»