Η κόντρα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και τη Μαρία Νεφέλη Γάζη που ξεκίνησε με τη ρήξη τη σχέση τους και κορυφώθηκε με τη διαδικασία αναγνώρισης του γιου τους φαίνεται ότι συνεχίζεται. Η νεαρή ηθοποιός και χορεύτρια πραγματοποιήσε τη βάφτιση του γιου τους από την οποία απουσίαζε ο Άνθιμος.

Μάλιστα, ο μικρός πήρε το επίθετο της μητέρας του,«Γαζής» και όχι «Ανανιάδης», και το όνομα Φίλιππος- Δημήτριος, όπως αποκάλυψε η ίδια στο Instagram.

Δέκα σχεδόν μέρες μετά τη βάφτιση του γιου του πρώην ζευγαριού, ο Άνθιμος Ανανιάδης σπάει τη σιωπή του και ποστάρει ένα μήνυμα όλο νόημα στο Instagram. O ίδιος ποζάρει έχοντας στο πλαί του τον Γέροντα Εφραίμ και στη λεζάντα  γράφει τα εξής:

«Σήμερα πήρα την ευχή του Γέροντα Εφραίμ. Είναι ευλογία μεγάλη να έχω κοντά ανθρώπους φωτισμένους που πραγματικά νοιάζονται και πιστεύουν σε μένα πρώτα ως άνθρωπο και έπειτα όλα τα υπόλοιπα. Δοξάζω το θεό γιατί η οικογένεια μου, μου πρόσφερε άπλετη αγάπη, έτσι έμαθα κι εγώ με την σειρά μου να την μοιράζομαι και να την δίνω απλόχερα. Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν είναι ικανά να περιορίσουν τις ανθρώπινες μικρότητες. Πολλές φορές η αγάπη από μόνη της δεν αρκεί όταν οι άνθρωποι δημιουργούν προσδοκίες ή τα σχέδια τους δεν βρίσκουν ανταπόκριση, τότε είναι που τυφλώνονται από μίσος και πάθος για εκδίκηση. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα. Σήμερα παγκόσμια ημέρα του παιδιού. Η ευτυχία είναι ένα αγαθό που την αξίζουν όλα τα παιδιά του κόσμου. Τα δικά μας παιδιά αξίζουν όλη την αγάπη και κανένας δεν μπορεί να υψώσει τείχη γύρω τους και να στερήσει την αγάπη. Ένα είναι σίγουρο, ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη…».

Δείτε την ανάρτηση του παρακάτω:

View this post on Instagram

Σήμερα πήρα την ευχή του Γέροντα Εφραίμ. Έιναι ευλογία μεγάλη να έχω κοντά ανθρώπους φωτισμένους που πραγματικά νοιάζονται και πιστεύουν σε μένα πρώτα ως άνθρωπο και έπειτα όλα τα υπόλοιπα. Δοξάζω το θεό γιατί η οικογένεια μου μου πρόσφερε άπλετη αγάπη, έτσι έμαθα κι εγώ με την σειρά μου να την μοιράζομαι και να την δίνω απλόχερα. Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν είναι ικανά να περιορίσουν τις ανθρώπινες μικρότητες. Πολλές φορές η αγάπη από μόνη της δεν αρκεί όταν οι άνθρωποι δημιουργούν προσδοκίες ή τα σχέδια τους δεν βρίσκουν ανταπόκριση,τότε είναι που τυφλώνονται από μίσος και πάθος για εκδίκηση. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις πολλα πράγματα. Σήμερα παγκόσμια ημέρα του παιδιού. Η ευτυχία είναι ένα αγαθό που την αξίζουν όλα τα παιδιά του κόσμου. Τα δικά μας παιδιά αξίζουν όλη την αγάπη και κανένας δεν μπορεί να υψώσει τείχη γύρω τους και να στερήσει την αγάπη. Ένα είναι σίγουρο Ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη…

A post shared by Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) on