Νηνεμία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και στη Μαρία Νεφέλη Γαζή.

Πριν λίγες ώρες όμως ο ηθοποιός ανήρτησε μια φωτογραφία με ένα αγοράκι στην αγκαλιά του. Και όχι δεν πρόκειται για το γιο του αλλά για το μικρό Φοίβο, το γιο του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού. Ο Άνθιμος όπως είναι γνωστό έχει τον Κώστα Βουτσά ως δεύτερο πατέρα του αφού ο σπουδαίος ηθοποιός ήταν εκείνος που τον μεγάλωσε.

Ο ηθοποιός λοιπόν ποζάρει με το 3χρονο αγοράκι και όπως όλα δείχνουν από τη λεζάντα θέλει να στείλει ακόμα ένα μήνυμα προς πάσα ενδιαφερόμενο. Ο κάνει λόγο για την αληθινή ευτυχία, τις αξίες, την οικογένεια και τη στήριξη όσων είναι δίπλα του σε δύσκολες αποφάσεις. Ποια είναι όμως η δύσκολη απόφαση που καλείται να πάρει ο Άνθιμος;

«Ευτυχία είναι αυτές οι μοναδικές στιγμές, ανεκτίμητης αξίας δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάς και που σε αγαπούν αληθινά και για πάντα.
Η οικογένεια μου, σταθερή αξία στη ζωή μου είναι η καθημερινή κινητήριος δύναμη. Πάντα δίπλα μου σε όλες τις εύκολες και δύσκολες αποφάσεις.
Τα καλύτερα είναι μπροστά. Νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που έχω την οικογένεια μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που με στηρίζετε με την αγάπη σας», γράφει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε το post

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ευτυχία είναι αυτές οι μοναδικες στιγμές, ανεκτίμητης αξίας δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάς και που σε αγαπούν αληθινά και για πάντα. Η οικογένεια μου, σταθερή αξία στη ζωή μου είναι η καθημερινή κινητήριος δύναμη. Πάντα δίπλα μου σε όλες τις εύκολες και δύσκολες αποφάσεις. Τα καλύτερα είναι μπροστά. Νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που έχω την οικογένεια μου, τους φίλους μου και όλους εσας που με στηρίζετε με την αγάπη σας. #Pricelessmoments #Fivosvoutsas #Kostasvoutsas ‪#Theroadtogreatness ‬#nomatterhowfar #familyfirst

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) στις

Ποια είναι άραγε η δύσκολη απόφαση που πρέπει να πάρει ο Άνθιμος Ανανιάδης;